Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikentasoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset rekiajelut
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Instagram

Suomenhevosohjelmat

yhd-talvi-250x185.gif

Järjestämme monipuolisia ratsastus- ja rekiretkiä sekä aloittelijoille että kaiken tasoisille ratsastajille. Kiltit ja nöyrät hevosemme johdattavat vieraat ikimuistoiselle retkelle läpi utuisen vaaramaiseman mukavan ajomatkan päässä Rukalta.

Tule ikimuistoiselle hevosretkelle vaarojen keskelle maalaismaisemaan ja tutustu samalla tilan hevosiinMukana retkellä ja touhuissa myös miniponi Venni. Hevosystävää ilahduttaa rentouttava retki vaihtelevissa maisemissa. Meillä on myös aloittelijoille soveltuvia retkiä, voit valita retken tarjoilulla tai ilman tarjoiluja.

nautitaan Eväät ja poristaan retken jälkeen

Hevosretken jälkeen jätämme hevoset talliin rouskuttelemaan heiniään nautimme maittavat eväät tulilla. Retkieväät tarjoillaan idyllisessä maalaisympäristössä, ryhmän koon ja toiveen mukaan. Porotilaohjelmissa tarjoilut nautitaan viihtyisällä kammilla, kuullen poronhoidosta ja poroista juttuja. Ronivaaran tarjoiluihin kuuluvat lämmin juoma, makea yllätys. Pidemmissä ohjelmisstarjoilut-250x185.gifa lisäksi tarjoillaan itsepaistettu makkara ja porotilaohjelmissa poromakkara.

Kuusamon viimeisen kyläsepän pajassa voimme tutustua sepän työhön ja työkaluihin. Pihapiiristämme löytyvät myös lämminhenkinen tallitupa, viihtyisä nuotiopaikka, suojaisa tulipaikka ja hämyinen punainen tupa, jossa voi tutustua vanhoihin hevosvehkeisiin

Pyydämme ystävällisesti varaukset ohjelmiin ennakkoon. Tervetuloa tutustumaan hevosiin ja nauttimaan hevosista idylliselle tilallemme Ronivaaraan!

kuvia Ronivaaran ohjelmista

kuvia rekiajeluohjelmista

Kuvia punaisesta tuvasta 

Kuvia sepänpajasta 

 

 

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon
b89337c6e91bdffc885618e63ac45f44698b50d4.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg