Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Kesän 2017 leirit

Alkeis-ja yleisleiri 6.- 9.6. (ma-to)
Aloitteleville ratsastajille ja hevosista kiinnostuneille.kesaleiri250x185.gif

Yleis-ja esteleiri 12. - 15.6. (ma-to)
Perustaidot omaaville ratsastajille, yleisleiriläisille ja estepainotteisille omat ryhmät.

Valmennusleiri 19.- 22.6. (ma-to)
Kokeneille ratsastajille, kisaamisesta kiinnostuneille sekä edistyneemmille

Vanhempi-lapsileiri 24.- 26.7.  (ma-ke)
Yhdessäoloa ja hevoselämää. Yhteistä puuhaa, ratsastusyhmiä sekä lapsille että aikuisille.

IMG_2967 (855x1280).jpgKesä aikana järjestämme lisää myös 3 päivän hevostoimintaleirejä erilaisille ryhmille. Kysy tarkemmin!

Leiripaikka ja majoitus

Leirimme pidetään kotitilallamme, vaaramaisemien keskellä idyllisessä maalaismaisemassa. Pihapiiri tarjoaa viihtyisän ja rauhallisen ympäristön hevosten kanssa touhuamiselle. Leirimme ovat yksilöllisiä, leiriläisten kanssa luotettavat aikuiset ja ohjaajat. Pienessä ja turvallisessa porukassa taitojen oppiminen on mielekästä ja tehokasta. Kesän mittaan leireillämme vieraileekin kattava joukko hevosystäviä ympäri suomea. Kysy hintaa myös omalla hevosella osallistumiseen.

Majoitus on järjestetty viihtyisissä mökeissä perheyrityksessämme Petäjäkylässä. Petäjälammen rannalla on hyvin varusteltu mökki, uimaranta, kanootit ja lomakylän palvelut. Järjestämme kyyditykset majapaikaan. Tarvittaessa lähtö ja saapumispäivinä kyyti järjestyy myös linja-autolle ja lentokentälle. Petäjälammella löytyy myös kylpyläpalvelut kävelymatkan päässä. Majoittumin leirin ajaksi Petäjäkylään on mahdollista myös koko perheelle, kysy tarjous. Tutustu tarkemmin www.petajakyla.fi

Leiripäivän aikana nautimme maukasta kotiruokaa. Päiväleiriläisille tarjoamme päivän aikana lämpimän lounaan ja yöpyville leiriläisille tarjoilemme  myös päivällisen sekä aamu-ja iltapalat. Päiväleirien ohjelma järjestetään klo 9 – 16.00 välisenä aikana, yö-leirien ohjelma on iltaan asti.

IMG_9533.JPGAlkeis- ja yleisleiri

Leiri on hyvä perustaitoja opetteleville ja jonkin verran ratsastaneille. Leirillä keskitytään hoitamaan hevosia ja tutustutaan hevosten lisäksi erilaisiin varusteisiin ja tarvikkeisiin. Leirillä opetellaan pienissä tasoryhmissä sekä ratsastustaidon perusteita että kokeneempien kanssa vahvistamme nykyisiä ratsastustaitoja.

Opiskelemme leirillä myös hevosmiestaitoja ja hevosen hallintaa eri tilanteissa. Hevosiemme kanssa voi puuhata monenlaisia asioita. Hoidammekin ja käsittelemme hevosia useaan otteeseen päivän aikana. Perehdymme syvemmin hevosten hoitamiseen, varusteisiin ja tarvikkeisiin sekä hevosten elin ja talliympäristöön sekä sen hoitoon.

Leireillämme saat rauhassa hoitaa hevostasi ja varustaa hevosesi tunneille. Tutustumme myös tallirutiineihin ja hevosten elämään Ronivaarassa. Ohjaajia ja avustajia on riittävästi, jolloin saat paljon henkilökohtaista opastusta. Opettelemme hevosten käsittelyä ja teemme myös talutusharjoituksia ja muuta kivaa puuhaa hevosten kanssa.

Jokainen leiriläinen saa leirin ajaksi oman hoitohevosen. Leirillä ratsastetaan tai työskennellään hevosten kanssa 2h päivässä, koulu- ja puomitunneilla, maastossa sekä hevostoiminnassa. Leirillä on tietenkin myös mukava leirikaste :)

Viimeisenä päivänä järjestämme leirikisat tai maaston toiveiden mukaan. Pääset myös kokeilemaan poniajelua. Tutustumme leirin aikana myös liinatyöskentelyyn ja hevosagilityyn. Opiskelemme hevosiin ja ratsastukseen liittyviä aiheita sekä teoriassa että käytännössä.

  • Päiväleiri puoliylläpidolla 220€ (sis. alv 24%)
  • Yöpyville leiri täysylläpidolla 310€ (sis. alv 24%)

kukka2.JPG

Jatko- ja esteleiri (4 pvää)

Leiriläisillä on ratsastuksen perusteet hyvin hallussa. Perehdymme ratsastamisen lisäksi hevosten käsittelyyn maastakäsin, liinatyöskentelyyn sekä ajamiseen. Opiskelemme hevostaitoja, hoidamme ja käsittelemme hevosia pitkin päivää. Leirillä ratsastetaan ja työskennellään kaksi kertaa päivässä. Teemme vaihtelevia tehtäviä leiriläisten mielenkiinnon mukaan joko este- tai kouluryhmissä. Ryhmät jaetaan tarvittaessa myös tason mukaan.

Leirillä käydään päivä- tai yö-maastossa, puuhataan hevosten kanssa ja ratsastetaan ilman satulaa. Leirillä on leirikaste  ja hevospuuhaa kokopäivän. Leirillä perehdytään syvemmin  ratsastukseen ja hevosiin liittyviin erilaisiin varusteisiin ja teoriaan. Hoidamme erilaisia hevosia useaan otteeseen päivän aikana. Leirin päätteeksi järjestämme leiriläisten leirikisat.

Ratsastukset, teoria- ja käytännönharjoittelut suoritetaan aina pienryhmissä. Jokaisella leirillä on sekä este- että yleisryhmiä. Opiskelemme hevosiin ja ratsastukseen liittyvä aiheita sekä teoriassa että käytännössä.

  • Päiväleiri puoliylläpidolla 220€ (sis. alv 24%)
  • Yöpyville leiri täysylläpidolla 310€ (sis. alv 24%)

IMG_0448.JPG

Valmennusleiri (4 pvää)

Valmennusleiriläisillä on ratasastustaidot hyvin hallussa ja ratsastuksessa paljon rutiinia sekä halu valmentautua säännöllisesti, vaikkei kilpailullisia tavoitteita olisikaan. Leirillä ratsastetaan pienryhmässä tai pareittain  leiriläisten tason ja kiinnostuksen mukaan sekä koulu- että  estetunnilla. Leirin aikana ratsastetaan pienryhmässä 2 tuntia päivässä, yleensä toinen päivän tunneista koulua ja toinen esteitä. Vietämme leiriläisten kanssa mukavan päivän.
Perehdymme valmentautumiseen ja tarkemmin hevosen kanssa yhteistyöhön. Ratsastukset, teoria- ja käytännönharjoittelut suoritetaan aina pienryhmissä. Leirin päätteeksi järjestämme leirikisat.
  • Päiväleiri puoliylläpidolla 220€ (sis. alv 24%)
  • Yöpyville leiri täysylläpidolla 310€ (sis. alv 24%)

Vanhempi- lapsileiri sekä hevostoimintaleirit

IMG_5250 (667x1000).jpgLeiri soveltuu sekä vanhemmille että lapsille ja erityisesti heille yhdessä :). Räätälöimme leirin aina osallistujien ja tason mukaan. Osallistuja voivat olla edistyneempi tai aloittelevampia ratsastaja. Hevosten kanssa on kiva puuhailla yhdessä ja viettää kiireetöntä hevoselämää. Hevostaidot ja ratsastustaitojen opettelu sujuu mukavasti pienryhmissä. Kokeneemmille järjestämme tunnit pienryhmissä mielenkiinnon mukaan, koulua, esteitä tai istuntatunteja.

Päivien aikana tutustutaan hevosten elämään Ronivaarassa  ja perehdytään hevosten hoitamiseen. Täyshoito hinta sisältää majoituksen viihtyisissä mökeissämme Petäjälammen rannalla. Kysy hinta koko perheen majoitukselle tai omalla hevosella osallistumiselle.

  • Päiväleiri puoliylläpidolla 170€ (sis. alv 24%)
  • Yöpyville leiri täysylläpidolla 230€ (sis. alv 24%)

Tutustu myös Yksityistunnit ja lyhytkurssit järjestämme leirit pienelle porukalle majoituksineen.  Kysy lisää!

Toiminnallamme ja hevosilla on vastuuvakuutukset. Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta, SRL:n jäsenseuraan kuulumalla saa myös hyvät vakuutukset.

Järjestämme leiriläisille majoituksen majoituksen aktiviteettien äärellä, Petäjäkylässä, jonne huolehdimme kuljetukset, ruokailut ja valvonnan. Tutustu tarkemmin www.petajalampi.fi

Leirikuvia galleriassa

Hevostoimintakuvia galleriassa

 

 

 

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon
b89337c6e91bdffc885618e63ac45f44698b50d4.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg