Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikentasoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset rekiajelut
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Instagram

Miellyttävä Fransua

IMG_6715.JPG

Frans on kevytrakenteinen ja näyttävä suomenhevosruuna, jonka sydän on täyttä kultaa. Frans on iso, 170 korkea liinakko hulmuharja, joka suloisella olemuksellaan sulattaa kaikkien mielen. Frans on syntynyt 2007, tarkemmat tiedot löydät sukupostissa.

Miellyttävä kaveri

Frans on äärimmäisen kiltti nuoriherra, joka on kaikkien hoidettavissa. Laumassa Frans on rauhaa rakastava ja reilu kaikkien kaveri, joka ei haasta ketään. Fransin paras kaveri on Nessua, jonka Frans antaa harjoitella itsensä kanssa kommunikoinnin taitoja, pitkäpinnaisesti ja hermostumatta. Ei haittaisi vaikka Frans-setä sanoisi välillä totisemminkin Nessu-pienokaiselle, että olethan sinä minua kuitenkin 4 v nuorempi... 

Nöyrä jättiläinen

Ratsastettaessa ruuna haluaa miellyttää ja nöyrästi toteuttaa ratsastajan kaikki pyynnöt. Fransilla on hyvä eteenpäinpyrkimys ja rauhallinen mielentila ratsastuksessa. Frans on erittäin herkkä ja iso liikkeinen kaveri, jonka kyydissä on miellyttävä ja pehmyt istua. Frans osallistuu myös hevostaitotunneille sekä maastakäsin tehtäviin harjoituksiin.

Frans taitaa HeA asiat hyvin, lisäksi vaativan asioita, kuten kokoaminen, avot, sulut, väistöt kuten myös vastalaukat ja väistöt eri askellajeissa sujuvat mallikkaasti. Piaffin alkeet ovat myös jo ohjelmassa. Herraa koulutetaankin kokoajan eteenpäin, ja senhän vaan työmyyrälle sopii. Ihanaa, sanoo Frans!

Esteillä Frans on saanut kivasti kokemusta ja taitoa. Rataesteet menee rutiinilla kotioloissa. Esteitä treenaillaan pienillä korkeuksilla mielen virkistämiseksi. Frans hyppäsi aikaisemmin enemmän Nean kanssa, mutta, mutta korkeampien luokkien kisaaminen on unohdettu. Irtohypytyksessä herra hyppäsi hyvin mitä vain ja hyvällä tekniikalla. Koostaan huolimatta rauhallinen herra on todella ketterä liikkeissään!

Ikänsä ratsuna toiminut herra on nuorena opetettu ajolle. Mieleinen virka maastojen vetohevosena kanssa tai kavereiden kanssa porukassa. Frans osallistuu valmennuksiin ja yksityistunneille.  

Fransin galleria

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon
b89337c6e91bdffc885618e63ac45f44698b50d4.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg