Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Tomera Touhu

touhu (853x1280).jpg

Vuonna 2003 syntynyt touhukas ruuna asteli Ronivaaraan loppuvuodesta 2013 ja otti itseoikeutetusti johtajan pestin itselleen. Touhun tarkemmat tiedot sukupostissa.  Touhu on eloisa ja taitava ruuna, joka ei vähästä hätkähdä.  Touhu on kooltaan reilu 150 cm ja sopii monenlaisille ratsastajille. Rakenteeltaan herra on kompakti ja luonteeltaan eteenpäin pyrkivä. Touhu on yksityisomistuksessa, mutta nähdään säännöllisesti Ronivaarassa tunneilla, maastoissa ja muuten puuhaamassa omistajansa kanssa :).

Monessa touhussa mukana

Ruuna taitaa ratsun taidot hyvin. Touhu on koulutustasoltaan HeA ja tekee taivutukset ja väistöt hyvin ja kokoaminen on jo hyvällä asteella. Lisää opiskellaan koko ajan omistajan kanssa ja parivaljakko nähdään aktiivisesti valmennuksissa.

Esteitä poika treenaa innolla, ratana Touhu suorittaa tasaisesti 70 cm tehtävät. Kärryajelutkin sujuvat mallikkaasti, kuten myös maastoilut ja muut hullutukset. Touhu on oikea suomipojan perikuva - kaikki hommat käy ja hyvin. Tärkeintä on tekemisen meininki!

Kiltti herra

Touhu on kiltti ja mukava käsitellä. Itsetietoinen herra pitää laumansa ystävällisesti mutta varmasti hallussaan. Touhu on kärkijoukoissa aina siellä, missä tapahtuu, tai kohta tapahtuu:)  Kiva herra on kerännyt itselleen vankan ihailijajoukon

Touhun galleria

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon
b89337c6e91bdffc885618e63ac45f44698b50d4.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg