Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Hevosohjelmahinnasto

Koko perheen rekiretki Ronivaarassa

Valjastamme hevosen reen eteen ja lähdemme rekikyydillä ihailemaan vaaramaisemia. Osa matkalaisista voi halutessaan ratsastaa hevosilla mukana, retkellä mukana vain teidän ryhmä. Rekiretken jälkeen nautimme makeat ja suolaiset tarjoilut vanhassa kyläsepänpajassa tulilla. Yksilöllisen ryhmällenne räätälöidyn ohjelman kesto n. 1 - 1.5h. Ryhmän koko 2-12 hlöä.

 • Aikuiset - 35€
 • Lapset alle 12 v, - 20€

Tilavierailu  ja rekiajelu Ronivaaran hevostilalla

Tutustumme maalaismaisemassa hevostilan elämään ja asukkaisiin. Vietämme rauhallisen hetken hevosia hoitaen ja tutustuen tallin elämään. Vierailun yhteydessä voit kokeilla ratsastusta, hevosajelua. Lopuksi nautimme makkarat, piparit ja glögit tulilla pihapiirissä. Vierailun kesto n. 1h-2 ryhmän koosta riippuen. Ryhmän koko 10-100 hlöä.  

 • Aikuiset -20 €
 • Lapset - 10 €

Hevos- ja porotilavierailut

Tutustumme hevos- ja porotilojen elämään ja asukkaisiin samalla reissulla. Vietämme rauhallisen hetken hevosia hoitaen hevostilalla ja ruokimme porotilalla poroja. Nautimme tarjoilut viihtyisällä kammilla porotilalla. Vierailun kesto n. 2h, josta hevostilalla 1h ja porotilalla 1h. Ryhmän koko 2-> aikuista.  

 • Aikuiset -30 €
 •  Lapset - 15 € (alle 3v ilmaiseksi aikuisen seurassa)

Vaellukset ja ratsastusretket porotilalle

Matka alkaa Ronivaaran hevostilalta. Vaellamme ratsain vaaramaisemassa läheiselle porotilalle. Ruokkimme poroja sekä nautimme kampanisut ja kahvit isäntäväen kanssa. Ryhmän koko 2-> hlöä.

 •  2 h ratsastusretki porotilalle - 75€ (vain kesäisin) - ohjelman kesto 2h (1h hevosten kanssa, 1h porotilalla)
 • 3 h minivaellus porotilalle - 105€  - ohjelman kesto 3h (n. 1h porotilalla)
 •  3,5 h vaellus porotilalle sekä poroajelut - 120€ - Ohjelman kesto 3,5 h (josta porotilalla 1,5h, sisältää myös poroajelut)

Vietä tallipäivä Ronivaarassa

Tallipäivä sisältää askareita tallilla, hevosten hoitoa ja hevosten ja tallielämään tutustumista sekä ratsastusta tai hevostoimintaa. Sisältö suunnitellaan aina ryhmän ja taitojen mukaan. Min. ryhmän koko 2 hlöä.

 • Tallipäivä - 50 € - kesto n. 4 h
 • Aamutalli - 30 € - kesto n. 2 h

Tapahtumavierailut

Vierailemme hevosten kanssa tilauksesta tapahtumissa. Vaihtoehdot ovat hevosajelu kärryillä tai reellä, poniajelu shettiksellä, ratsastus hevosilla, poneilla tai minishettiksellä. Mukaan otamme toiveenne mukaan 2 hevosta, mukana kaksi henkilöä. Teemme tapahtumavierailut tuntiveloituksella. Tuntihinnat laskutetaan toteutuneiden tuntien mukaan, sisältäen tallilta siirtymiset. Teemme aina erillisen tarjouksen tapahtumiin.

Poniohjelmat perheen pienimmille

Perheen pienimille ikimuistoiset poniohjelmat, talutusratsastukset ja kärryajelut poneilla turvallisesti sekä kentällä että maastossa. Vierailemme ponien kanssa myös tapahtumissa, pyydä tarjous.

 • Ponitalutusmaasto 30 min - 20€, 15 min - 10€
  Talutusreissu jolla vietämme hevosten kanssa 30 min

Varaathan ennakkoon

Pyydämme ystävällisesti varaukset ohjelmiin ennakkoon viim. ed. päivänä klo 16. mennessä, jotta tilojen väki tietää odottaa vieraita pihapiiriin. Tervetuloa tutustumaan hevosiin ja nauttimaan hevosista idylliselle tilallemme Ronivaaraan!

Maksutapana käteinen, pankkikortti, ennakkolasku, smartum-setelit tai e-passi.  Hinnasto voimassa 1.3.2014 alkaen toistaiseksi. Hinnat sisältävät alv:n 10%.

Tallilla on lainakypärät ja liivejä. Asiakkailta toivotaan sään mukaista pukeutumista. Ohjelmissa säävaraus.

Majoitu mukavasti

Tarjoamme myös majoituksen aktiviteettien äärelläPetäjälammen Lomakylässä tai pienessä perhe-hotellissamme  Kuusamon keskustassa. Kysy tarjous sekä majoituksesta että ohjelmista, tutustu tarkemmin www.petajalampi.fi ja www.kuusanka.fi

kuvia Ohjelmista galleriassa

kuvia rekiajeluista galleriassa

 

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon
b89337c6e91bdffc885618e63ac45f44698b50d4.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg