Poniohjelmat

Perheen hevosohjelmat

Järjestämme perheen pienimmille ikimuistoiset poniohjelmat, talutusratsastukset ja kärryajelut poneilla turvallisesti sekä kentällä että maastossa. Minishettis Venni ja Ulla ystävineen tarjoavat ohjelmaa, talutusratsastusta ja kärryajelua. Voimme myös hoitaa poneja ja opetella hevostaitoja.

Muut perheenjäsenet voivat kulkea reiteillämme mukana. Järjestämme yksilöllistä talutusratsastusta aikuisille aloittelijoille hevosilla ja pienille poniratsastajille. Turvallinen maastoretki vaaramaisemassa taluttajan kanssa on kokoperheen yhteinen nautinto!
Ponit viihdyttävät tilauksesta myös vierailemalla tapahtumissa!

talutus maasto

Matalan kynnyksen maastoretki kaikenikäisille

Järjestämme yksilöllistä talutusratsastusta aikuisille sekä  pienille ratsastajille. Turvallinen maastoretki vaaramaisemassa on koko perheen yhteinen nautinto!

Perheiden kanssa teemme 1/2 h maastoreissuja avustajien kera. Aloitamme retken tutustumalla rauhassa hevosiin ennen retkeä. Aikuiset voivat kulkea retkeläisten mukana kävellen tai ratsain, nauttien upeista vaaramaisemista. Maaston jälkeen hoidamme hevoset. Kesto n. 1/2h.

Talutusmaasto 20€ / hlö
Kärryajelut ponilla ja hevosella

Idyllisessä maalaispihapiirissä

Ajelu upeissa vaaramaisemissa tapahtumissa kruunaa monen pienen matkailijan loman. Reippaat hevosemme taitavat myös kärryajelut mallikkaasti. Kyytiin sopii 3-6 lasta kerrallaan. Yhdistetty kärryajelu ja maastoretki sopii erittäin hyvin perheille.

Vierailemme mielellään myös tapahtumissa ja tilausajoissa ponien kanssa. Kysy erillinen tarjous tapahtumista.

Ajelu 0.5h 20€/hlö (min 3 hlöä)

Ponisynttärit Hevostilalla

Vieta Yksilölliset synttärijuhlat ponien kanssa

Tule viettämään juhlasi idylliseen maalaispihapiiriin. Järjestämme hevosohjelman synttäreille. Ohjelmassa hevosten hoitoa, ratsastusta, ajelua ja yhdessäoloa.
Tervetuloa viettämään juhlapäivääsi perinteisellä suomalaisella perhetilalle. Pääset tutustumaan samalla maatilan elämään ja alkupäräisrotuumme Suomenhevosiin. 

Voimme toimittaa juhliin myös tarjoilut tilauksesta, tai voit tuoda omat eväät mukana sopimuksen mukaan.
Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri. Tutustu tarkemmin hevostilavierailuihin ja pyydä tarjous porukalle.