hevostilavierailuT

Vieraile perinteisellä suomehevostilalla ja tutustu kansallisrotuumme

Tule vierailemaan suomalaisella perhetilallemme ja tutustu alkuperäisrotuumme Suomenhevosiin. Tilavierailut sopivat kaikenikäisille ja kokoisille porukoille.  Kuulet tarinoita suomenhevosista ja pääset ruokkimaan hevosia. Suunnittelemme vierailun sisällön ryhmän koon ja ikäjakauman mukaan. Meiltä löytyy myös harvinaisen värisiä suomenhevosia, joista mielellään kerromme lisää.

Koko Perheen hevostilavierailu

Vieraile perinteisellä suomenhevostilalla ja tustustu hevostilan elämään. Vierailun aikana pääset kurkistamaan tilan toimintaan vain oman porukkanne kesken. Tutustumme rauhassa ystäviimme hevosiin sekä shettiksiin Ullaan ja Venniin. Vierailun aikana rapsuttelemme yhdessä hevosia ja pääsette syöttämään hevosia. Kokeilemme myös ratsastusta, pienille lapsille on pieni poni ja isommille lapsille tai aikuisille suomenhevosia. 

Yksilöllinen vierailu päättyy viihtyisään tallitupaan, jossa nautimme lämpimät juomat ja keksit ja tarinoimme ystävistämme suomenhevosista. Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri. Vierailun kesto n. 1h.

Yksilöllinen Hevostilavierailu

Aikuiset 20€
Lapset alle 12v. 15€
Tilauksesta järjestämme teille myös lisätarjoilut tulilla (+5€/hlö). Sis. makkaranpaistoa, lämmin juoma sekä pulla. Minimilaskutus 3 aikuista.

Hevostilavierailu 

Aikuiset 25 €
Lapset alle 12v. 20 €, alle 3 v. ilmaiseksi
Ohjelma sisältää tarjoilut tulilla, makkara, juoma sekä pulla. 

hevostilavierailu tarjoiluineen

Järjestämme isoille ryhmille sopivia hevostilavierailuja. Vierailun aikana tustututaan hevostilaan ja ystäviimme suomenhevosiin, vierailun aikana päästään myös ruokkimaan hevosia. 
Hoidamme hevosia sekä pääsette kokeilemaan molempia, sekä ratsastusta että hevosajelua. Ratsastamme kentällä, tai suojaisassa maneesissa ja ajelemme turvallisilla suomenhevosilla maalaispihapiirissä kärryllä tai reellä vuodenajan mukaan. 

Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri. Koko ohjelman kesto n. 1-2 h, ryhmän koosta riippuen. Min laskutus 3 aikuista(joko ratsastus tai ajelu) sekä kärryajelut että ratsastus yli 10 hlön ryhmille.

Tarvitsetko kuljetuksen?

Järjestämme tilauksesta kuljetuksia Ronivaaraan Rukan tai Kuusamon alueelta. Vahvustamme kuljetuksen varauksen jälkeen. Muistathan, että sesonkiaikana kuljetukset tulee varata hyvissä ajoin.

Varaukset ja maksutavat

Pyydämme ystävällisesti varaukset ennakkoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 40 300 603. Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti