hevostilavierailu ja maastoretki 

Vieraile suomehevostilalla, rentoudu hevosten kanssa ja koe maastoratsastusretki

Tule vierailemaan  perinteisellä suomalaisella perhetilallemme ja tutustu alkuperäisrotuumme Suomenhevosiin. Tilavierailut sopivat kaikenikäisille ja kokoisille porukoille. Kuulet tarinoita suomenhevosista ja pääset hoitamaan, silittämään ja ruokkimaan hevosia. Suunnittelemme vierailun sisällön ryhmän koon ja ikäjakauman mukaan. Ryhmien vierailut ovat aina yksilöllisiä, ja tilalla ei ole samaan aikaan muita ryhmiä. Esimerkiksi lapset voivat lähteä maastoretkelle kärrykyydillä, tai rekikyydillä. Meiltä löytyy myös harvinaisien värisiä suomenhevosia, joista mielellään kerromme lisää.

Koe yhteinen retki ja voimaannuttava hetki hevosten kanssa

Vieraile perinteisellä suomenhevostilalla ja tustustu hevostilan elämään. Vierailun aikana pääset kurkistamaan tilan toimintaan vain oman porukkanne kesken. Vierailun aikana rapsuttelemme yhdessä hevosia ja pääsette näkemään hevosten elämää pihatoissa ja syöttämään hevosia. Tutustumme rauhassa suomenhevosiin ja elämään Ronivaarassa. Näemme samalla shettiksiin Ullan ja Vennin, jotka viihdyttävät tilalla kyseenalaisilla kolttosillaan.  

Vietettyämme rauhallisen hetken hevosten kanssa lähdemme käymään maastoretkellä suomalaisessa luonnossa. Pääsemme rentoutumaan ja nauttimaan luonnon hiljaisuudesta matkalaisten kesken. 

Yksilöllinen tilavierailu ja ratsastusretki

Vierailun lopuksi tarjoilemme teille maittavat eväät joko kyläsepänpajassa tai pihapiirin punaisessa tuvassa, ryhmän koon mukaan. 

tilavierailu ja maastoretki

Aikuiset 50€
Lapset alle 12v. 40€
Hinta sis. tilavieralun, maastoretken ja tarjoilut, tulilla makkaranpaistoa, lämmin juoma sekä pulla. Minimilaskutus 3 aikuista.

RYHMILLE ja virkistyspäville  vierailu

Pidempi hevostilavierailu soveltuu erityisesti ryhmille, joiden koko on max. 20 hlöä. Ohjelma voidaan suunnitella myös virkistyspäiville, polttariporukoille, tyky-päiville soveltuvaksi jne. 

Kysy rohkeasti tarjous, juuri teidän porukalle soveltuvasta vierailusta ja ohjelmasta.

Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri. Koko ohjelman kesto n. 2h, ryhmän koosta riippuen, ohjelma soveltuu isoille ryhmille. Min laskutus 3 aikuista.

Varaukset ja hinnat

Pyydämme ystävällisesti tekemään varaukset ennakkoon. Varmimmin saat yhteyden sähköpostilla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. +358 40 53000 603. 
Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti

Tarvitsetko kuljetuksen?

Järjestämme tilauksesta kuljetuksia Ronivaaraan Rukan tai Kuusamon alueelta. Vahvistamme kuljetuksen varauksen jälkeen. Muistathan, että sesonkiaikana kuljetukset tulee varata hyvissä ajoin.

Kuvia vierailuista galleriassa

Kuvia ratsastusretkistä galleriassa