hevosajeluohjelmat 

Suomenhevosajelut vaaramaisemissa

Tule ikimuistoiselle hevosretkelle vaarojen keskelle maalaismaisemaan ja tutustu perinteisiin suomenhevosiin. Koe aidon hevostilan elämään ja tutustu sen asukkaisiin. Kuulet tarinoita hevosista ja rauhallisesta elämästä Ronivaarassa.  Kiltit ja nöyrät hevosemme johdattavat vieraat ikimuistoiselle retkelle läpi utuisen vaaramaiseman mukavan ajomatkan päässä Rukalta. 
Miniponit Venni ja Ulla toimivat oppaananne pihapiirissä isäntäväen kanssa. Perheen lemmikit koira sekä kissat Minttu ja tallin valtias Otto-kissa voivat käydä myös esittäytymässä vieraille.  Ajeluohjelmat soveltuvat kaienikäisille ja kokoisille. Voit valita retken tarjoilulla tai ilman tarjoiluja.
Pyydämme ystävällisesti varaukset ohjelmiin ennakkoon. Tervetuloa tutustumaan hevosiin ja nauttimaan hevosista idylliselle tilallemme Ronivaaraan!

Rekiajeluretki maalaismaisemaan

Yksilöllinen retki on vain teidän ryhmällenne varattu retki, joka soveltuu kaikenikäisille, vauvasta vaariin. Sopii erityisesti perheille ja pinille porukoille. Valjastamme hevosen reen eteen ja lähdemme rekikyydillä ihailemaan vaaramaisemia. Osa matkalaisista voi halutessaan ratsastaa hevosilla tai porukan mukana. Retki on yksilöllisesti teidän ryhmälle suunniteltu, voimme lähteä rekiretkelle useammalla reellä yhtä aikaa. 

Rekiretken jälkeen vietämme rauhallisen hetken hevosten kanssa ja tutustumme hevostilan elämään. Rekiretken päätteeksi siirrymme pihapiirin vanhaan kyläsepänpajaan tulille, jossa nautimme makeat ja suolaiset tarjoilut. 

Rekiajeluretken hinnat

Aikuiset 35€
Lapset alle 12v - 20€
Ohjelman kesto n. 1-1.5 h, ryhmän koosta riippuen. Ryhmän koko 2-12 hlöä (min.2 aik.), kelivaraus. Ohjelma glögitarjoilun, nisun ja makkaran tulilla.

Pelkän hevosAjelun hinnat

Ajelu 20€ hlö  
Hinta ei sisällä tarjoiluja.

REKI- TAI KÄRRYAJELU  HEVOSTILALLA

Voit halutessasi varata myös yksilöllisen reki- tai kärryajelun vain omalle perheellenne tai ryhmällenne Ronivaaran maisemissa. Ajelemme vaaramaisemassa vuodenajan mukaan 0.5h joko reellä tai kärryillä. 

Suositus 3-8 hlöä, min. 3 hlöä. Jos teillä on isompi porukka, yli 10 hlöä, tutustu myös Hevostilavierailuun ryhmille.

Tarvitseko kuljetuksen?

Järjestämme tilauksesta kuljetuksia Ronivaaraan Rukan tai Kuusamon alueelta. Vahvistamme kuljetuksen varauksen jälkeen. Muistathan, että sesonkiaikana kuljetukset tulee varata hyvissä ajoin.

Hinnasto ja maksutavat

Pyydämme ystävällisesti tekemään varaukset ennakkoon. Varmimmin saat yhteyden sähköpostilla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. +358 40 53000 603. 
Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti 

Kuvia ajeluohjelmista galleriassa