Virkistyspäivä hevostilalla

Idyllinen maalaispihapiiri on oiva ympäristö kokoontumiselle

Vietä päivä perinteisellä suomenhevostilalla ja samalla pääset tustustumaan hevostilan elämään. Järjestämme hevostilallamme virkistyspäiviä, tyky- ja tyhypäiviä työyhteisöille sekä ryhmille. Virkistyspäivät sopivat toiminnallisuudeltaan myös ryhmille, perheille ja yhteisöille. Ohjelma hevostilalla soveltuu kaikenikäisille ja kuntoisille osallistujille, aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.  Tilamme soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

Voimaannu hevosten kanssa

Järjestämme retket ja elämykset tyhy-päivillenne. Suunnittelemme päivän ojelman juuri teidän ryhmällenne sopivaksi. Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa hevoskokemusta ollenkaan.
Päivän aikana vietamme aikaa hevosten kanssa ja rauhassa omaan tahtiin toteutamme päivän ohjelmaa. 
Rento maastoretki vaaraamaisemaan on mukava kruunaus yhteiselle toiminnalliselle päivälle.
Pääset rentoutumaan ryhmäsi kanssa nauttien hevosten voimaannuttavasta vaikutuksesta ja kuulet tarinoita elämästä Ronivaarassa. 

Yksilöllinen virkistyspävä

Yksilöllisen päivän ohjelma voi olla sisällöltään 1-5h ohjelma, hinta muodostuu päivän keston mukaan. Päivän aikana voimme nauttia myös maittavat tarjoilut tulilla (+5€/hlö). Sis. makkaranpaistoa, lämmin juoma sekä pulla. Tilauksesta myös muut tarjoilut.

Ohjelmavaihtoehtoja

    • Hevosten hoitoa ja ruokintaa
    • Kärry- tai rekiajelua, ratsastusta
    • Pelejä ja oheisohjelmaa

vuorovaikutusta ja yhteistyötä

Hevosten kanssa toimiminen on erittäin voimaannuttavaa. 
Hevosten kanssa tehtävien harjoitusten myötä ryhmässä toimimisen ja vuorovaikutustaidot harjaantuvat ja lisäävät ryhmän yhteisöllisyyttä.

TARJOILUJA JA TARINOITA TULILLA

VIIHDY KANSSAMME PERINTEISELLÄ KYLÄSEPÄNPAJALLA RETKEN JÄLKEEN


Rentouttavan retken jälkeen hoidamme hevoset, ja jätämme matkakaverit talliin rouskuttelemaan heiniään. Jos ohjelmaanne on varattu tarjoilut, suuntamme nauttimaan maittavat eväät tulilla. Retkieväät tarjoillaan idyllisessä maalaisympäristössä, ryhmän koon ja toiveen mukaan. Pienet porukat nauttivat tarjoilut kyläsepänpajassa ja isommat porukat idyllisessä Punaisessa tuvassa. Ronivaaran tarjoiluihin kuuluvat lämmin juoma, makea yllätys sekä makkaranpaisto. Osaan retkistä kuuluu tarjoilut, kaikkiin ohjelmiin saa tarjoilut tilauksesta.
Kuusamon viimeisen kyläsepän pajassa voimme tutustua sepän työhön ja työkaluihin. Pihapiiristämme löytyvät myös lämminhenkinen tallitupa, viihtyisä nuotiopaikka, suojaisa tulipaikka ja hämyinen punainen tupa, jossa voi tutustua vanhoihin hevosvehkeisiin. 

Varustus ja turvallisuusasiat

Retkille on hyvä varata lämmintä vaatetta ja säänmukainen varustus. Erityisesti talvella lämpimät kengät ja käsineet sekä kypärälakki on hyvä muistaa ottaa mukaan. Hevosemme asuvat pihatoissa ja henkilökunta on sääkestävää. Tilamme sijaitsee vaaran päällä, jonne talven kovat pakkaset harvoin yltävät. Meillä on monta astetta vähemmän pakkasta, ja vaihtelevat reitit joista voimme valita säätilaan sopivat.

Tarvitsetko kuljetuksen?

Järjestämme tilauksesta kuljetuksia Ronivaaraan Rukan tai Kuusamon alueelta. Vahvistamme kuljetuksen varauksen jälkeen. Muistathan, että sesonkiaikana kuljetukset tulee varata hyvissä ajoin.

Kuvia ajeluohjelmista galleriassa