Nepsy-valmennus

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus

Tarjoamme myös ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta sekä perinteisesti, että hevosavusteisesti.
 Lisää tekstiä tulee myöhemmin.

Hevosavusteinen nepsy-valmennus

Teemme nepsy-valmennusta hevosavusteisesti tallilla ja muualla. Kysy lisätietoja Sannalta.

Nepsy-valmennus

Teemme myös perinteistä nepsyvalmennunsta asiakkaan kanssa asiakkaan elämänpiiriin kuuluvissa paikoissa. Kysy lisätietoja Sannalta.

Lisätietoja

https://neuropsykiatrisetvalmentajat.fi/

Hevoset ja talliyhteisö

Nuo arvostetut ystävämme

Ronivaarassa on turvallinen joukko karvakorvia, sekä heidän ystäviään. 

Tallihteisö ob hyvä paikka henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen. Hevosten läsnäolo vaikuttaa positiivitsesti henkilökohtaiseen kehitykseen, ja asiakas löytää itsestään uusia voimavaroja ja keinoja omien haasteiden kohtaamiseen. 

Tutustu meihin tarkemmin Tietoa meistä - osiossa.

TOIMINNAN PERUSELEMENTIT

bbb

Nepsy-valmennus on ohjauksellinen ja tavoitteellinen kuntoutusmenetelmä henkilöille, joilla on neurospykiatrisia haasteita. 

Valmennusmenetelmä tukee erityisesti puutteelisia toiminnanaohjauksen taidoissa.  Tavoitteena on tukea eri ikäisien, eri elämänvaiheessa olevien henkilöiden arjen, ja elämänän hallintataitoja ja positiivisen elämänpolun rakentumista.

Nepsy-vamennusta voidaan toteuttaa usella tavalla. Se voi olla Nepsy-valmennusta sekä hevosavusteisesti, yksilötyönä, että ryhminä.

Kuinka voin päästä hevostoimintaan

tuttu ja  turvallinen henkilökunta

Nepsy-valmennus voi toimia itsenäisesti tai osana asiakkaan kuntoutuksessa,  suunnitelmallista ennalta ehkäisevää ja tavoitteellista sosiaalista kuntoutusta. 
Hevostoimintaan voi tulla itsemaksavana asiakkaana, tai maksusitoumuksella esim. kunnalta, kaupungilta, lääkärin, sosiaalipuolen lähetteellä tai kolmennen sektorin toimijoiden lähetteellä kuten perhekodilta tai asumisyksiköstä. 
Jos olet kiinnostunut hevosavusteisesta toiminnasta, tai koet että toiminnasta olisi hyötyä läheisellesi, voit kysyä myös Sannalta lisätietoja mahdollisuudesta maksusitoumukseen.