Ihastuttava Helmi

Hellyttävä ja sydämellinen Helmi on reipas suomenhevostamma, joka suloisella olemuksellaan talsii monen eri ikäisen heppatytön ja naisen sydämeen. Helmin löydät myös sukupostista. Helmi on n. 160 cm, tömäkkä suomineito. Itsellinen tamma on laumassa kaikkien kaveri ja viihtyy muiden tammojen ja lauman kanssa hyvin.

Helmi on koulutettuvana ja asumassa Ronivaarassa. Tulevaisuuden suunnitelmat ovatkin nostaa koulutustasoa sekä esteillä, että koulussa ja hankkia kisakokemusta ja toivottavasti myös tuloksia. Tulevaisuuden tavoite on myös kantakirjaaminen sekä kisatuloksien hankinta. Kun kannukset on hankittu, tulevaisuudessa siintää myös vauvasuunnitelmat, jonka jälkeen ura jatkuu Ronivaaralaisena. :)

LETKEÄ HELMI
Mukava tamma taitaa koulukuviot HeB tasolle ja koulutetaan kokoajan lisää kuten myös esteillä. Helmillä on ison sydämen lisäksi isot ja elastiset liikkeet ja laukka on mukavaa ja matkaa-voittavaa. Helmi on koostaan huolimatta ketterä esteillä, jonne tavoitteena onkin kouluttautua lisää.

Tamma viihtyy ja käyttäytyy mallikkaasti maastoissa, tunneilla kisossa, jokapaikassa. Helmi menee niin maastoissa kuin tunneillakin lanteet keinuen ja nähdään mukana monessa Ronivaaran hommassa.

Kuvia Galleriassa