Kurssit

voimaannu ja Kehity yksilöllisillä kursseilla

Pienryhmäkurssi on intensiivinen kurssi, jossa tutustutaan opetuksen pohjana olevaan teoriaan. 
Järjestämme kursseja tilauksesta ja suunnittelemme aina kurssin sisällön asiakkaan toiveiden mukaan.   Kurssit voidaan järjestää arki-iltaisin tai  viikonlopun aikana, kysy teille sopiva tarjous sisällöstä Sannalta.
Hevostaitokurssi
Viikonlopun räätälöidyt hevostaitokurssit sekä lapsille, junnuille että aikuisryhmille.
Sennukurssit ja tehoviikonloput
Suunnittelemme yksilölliset kurssit myös pienelle porukalle.
Istuntakurssi
Yksilölliset 1-3 päivän istuntakurssit
Valmennusleiri
Intensiiviset valmennusleirit ja kurssit
Järjestämme sekä päiväkurssit että pidemmät kurssit ja leirit ruokailuineen ja mukavan majoituksen kanssa. Kysy tarjoukset kurssista porukoille. Kesäleirien hinnat ovat kesän leiriesittelysivulla.

Kurssilaisille viihtyisä majoituksen perheyrityksessämme sekä muut hevospalvelut toiveidenne mukaan. Majoituspalveluista www.petajalampi.fi.

Kurssiesimerkkejä

Hyvinvointia hevosista-kurssi

Hyvinvoivat hevoset vahvistavat myös ihmisten hyvivointia. Hevosilla ei ole eilistä eikä huomista, hevoset elävät tässä hetkessä. Siksi hevosten kanssa toimiessa huomaamattakin pysähdymme arjen keskellä.  Voimaannuttavan kurssin aikana tutustut hevosten maailmaan paremmin. Samalla matkalla voit oppia myös hieman lisää itsestäsi.
Kurssilla voidaan tehdä harjoitteita ilman hevosia, hevosten kanssa ja ratsain. Kurssi soveltuu kaikentasoisille ratsastajille, myös kokeneemmille, jotka haluavat vahvistaa omaa hyvinvointiaan.

Aikuisten hevos tai-ratsastuskurssi

Kurssin aikana perehdymme rauhassa hevosmiestaitoihin ja ratsastukseen. Hevostenkäsittelyä maastakäsin, perehtymistä hevosiin ja lajinmukaiseen käyttäytymiseen. Opettelemme ratsastusta pienryhmissä ryhmän tason mukaan. Kurssi voi sisältää myös harjoitteita ilman hevosta ja hevosen kanssa. Tavoitteena on löytää työkaluja omaan toimivaan ja rentoon ratsastukseen.

Kurssi sopii sekä aloitteleville ratsastajille että edistyneemmille ratsastajille, jotka haluavat tehostaa yhteistyötä hevosen kanssa. Kurssin aikana opit lukemaan hevosten elekieltä ja opit tuntemaan paremmin hevosten maailmaa. Hevosten kanssa joudut myös pysähtymään, ja olemaan läsnä. Teemme kurssin aikana harjoituksia sopimuksen mukaan, ratsastusta ja maasta-käsittelyä. 

Kehonhallinta ja Istunta-kurssi

Keskitymme kehonhallintaan ratsailla, ja istunnan korjaamiseen ja rakentamiseen mielikuvien ja fyysisten harjoitusten avulla. Käytämme myös mielikuvaharjoituksia sekä harjoittelemme läsnäolon taitoja hevosten kanssa. Kurssi soveltuu sekä tuntiratsastajille että oman hevosen omistajille.
Kurssin aikana perehdytään apujen vaikutukseen sekä minimoidaan apujen käyttöä ratsastuksessa hevosen ja ratsastajan biomekaniikka huomioiden.
Kokeneempien ratsastajien kanssa  syvennytään myös hevoseen vaikuttamiseen ja liikkumisen parantamiseen. Istuntakurssit soveltuu erittäin hyvin perustaidot hallitseville ja edistyneemmille ratsastajille, jotka haluavat parantaa omaa istuntaansa ja yhteistyötään hevosen kanssa. Ohjelma voidaan rakentaa myös soveltumaan aloitteleville ratsastajille, jotka haluavat henkilökohtaisen opastuksen sekä hevosen kanssa työskentelyyn että ratsastuksen saloihin. Sisältää teoriaa, jossa keskitytään istuntaan ja kehonhallinnan parantamiseen ratsastuksessa. Kurssilta saat palautetta ja harjoituksia kotia.

Majoitu mukavasti kurssin aikana

Järjestämme majoituksen kurssien aikana viihtyisissä mökeissä perheyrityksessämme Petäjäkylässä. Tutustu tarkemmin mökkeihin www.petajakyla.fi