hevosten Hyvinvointi

Hyvinvoivat hevoset tarjoavat hyvinvointia myös ihmisille

Meille on tärkeää hevosten hyvinvointi, siksipä hevosemme asuvat pihatoissa ja saavat toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistä. Hyvinvoivat hevoset toimivat ja ovat arvokkaita myös asiakastyössä. Rauhallinen ja kotoisa pihapiiri tarjoaa hyvät puitteet monenlaiselle toiminnalle, perinteiselle hevosharrastamiselle, matkailuupalveluille, voimaannuttavalle eläinavusteiselle toiminnalle, sosiaalipedagogiselle hevostoiminnalle ja Nepsy-valmennuksiselle. 
Olemme olleet mukana monissa hevosten hyvinvointiin liittyvissä kehityshankkeissa sekä järjestöissä. Olemme SRL:n hyväksymä talli, Suomen vaellustallien liiton jäsen ja Green Care Finlandin jäsen. Henkilökuntaan ja yrityksen historiaan voit tutustua tarkemmin niiden omilta sivuilta.

Uudistuva hevostalous - Esimerkki hyvistä käytännöistä

Olimme esimerkkikohteena myös hippoliksen Uudistuva hevostalous-hankkeessa, jossa esiteltiin monenlaisia hevosalan hyviä käytäntöjä. Tässä esittelyvideo, joka tehtiin vierailusta luonamme. 
Lisätietoja hankkeesta http://www.hippolis.fi/uusihevostalous. 

 
Eläinten hyvinvointi-matkailussa hanke

Olimme mukana ja testiauditointikohteena Lapin Yliopiston kansainvälisessä hankkeessa Eläimet ja vastuullinen matkailu: eläinten hyvinvointi liiketoiminnan kilpailutekijäksi. Tässä esittelyvideo, joka tehtiin toiminnastamme. Voit tutustua tarkemmin hankkeen tuotoksiin http://animaltourismfinland.com/. 

 

Hyvinvoinvat suomenhevoset

Nuo arvokkaat ystävämme

Hevoset ovat meille tärkeitä perheenjäseniä, joista tarinoita riittää. Hyvinvoivat hevosemme ovat turvallisia ja monipuoliseen työhönsä koulutettuja. Tutustu tarkemmin hevosiin valikon hevosvoimat-kohdasta. 
Meiltä löytyy myös suomenhevosissa harvinaisia värityksiä, joista kerromme mielellään lisää.

Ronivaaran tila ja puitteet

viihtyisä ja Toimiva ympäristö  hevosille

Haluamme tarjota ystävillemme hyvät elinolosuhteet, joissa on mahdollisuus lajille tyypilliseen käyttäytymiseen.
Siksi hevoset asuvat pihatoissa, vierailevat tallissa ja liikkuvat monipuolisesti maastoissa, kentällä ja maneesissa.
Hevosilla on kavereita, tilaa liikkua, vapaasti heinää ja vettä tarjolla. Hevosten työskentely on suunniteltu  yksilöllisesti.

HEvosten kouluttaminen

Turvallinen hevonen on mukava työkaveri

Toiminnassamme korostamme hevosten hyvää kohtelua ja oikeutta lajinmukaiseen käyttäytymiseen. Hyvinvoivat hevoset kasvavat tasapainoisissa laumoissa. 
Koulutamme käytössämme olevat hevoset itse kyseiseen tehtävään positiivisesti vahvistaen ja hevosta kunnioittaen. Monipuoliset hevosemme ovat turvallisia, osaavia sekä tehtäviinsä hyvin koulutettuja.