tavataan  tallilla

talli on meidän, KAikenlaisten ihmisten yhteinen koti

Ronivaara on kuin nykyajan mummola, kaikki yhteisön jäsenet ovat yksilöllisiä jäseniä, jotka haluamallaan tavalla kuuluvat yhteisöön.

Voimaannuttava TALLIYHTEISÖ

Toiminnan oleellinen osa on osallisuus ja hyvinvoinnin tuottaminen eläimille ja muille ihmisille. Tärkeässä osa toimintaa on viihtyisä ja tiivis talliyhteisö, tallilla olevat muut ihmiset ja toimintaa ohjaavat aikuiset. Kokemus yhteisöön kuulumisesta on voimaannuttava ja ehjäävä.

Hyvänmielen toiminta

Tallilla on monenlaista toimintaa, sekä hevosten kanssa että maatilaympäristössä. Jokaisella yhteisön jäsenellä on juuri hänelle sopiva rooli ja oikeus osallistua, tai olla osallistumatta toimintaan. 

Viihdytään yhdessä

Viihtyisä maatila- ja luontoympäristö lisää viihtyvyyttä sekä hyvinvointia. Viihtyisä ja turvallinen ympäristö on hyvä paikka harrastaa ja viettää aikaa. 

Tärkeänä OSANA YHTEISÖÄ

Talliyhteisö tukee jäseniään. Toimiminen yhteisössä on nuorille ja aikuisille voimaannuttava, rentouttava mahdollisuus avata mielen lukkoja ja latautua arjen haasteisiin.

Tule sellaisena kuin olet

Yhteisömme on positiivinen ja salliva, voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Viihtyisä talliympäristö on hyvä paikka harjoitella ryhmässä toimimisen taitoja ja sosiaalisia tilanteita, tai rentoutua itsekseen ja rauhassa eläinten kanssa.

Kuuluminen johonkin on tärkeää


Tärkeässä osa hevostoimintaa on viihtyisä ja tiivis talliyhteisö, tallilla olevat muut ihmiset ja toimintaa ohjaavat aikuiset. Kokemus yhteisöön kuulumisesta on voimaannuttava ja ehjäävä.