seikkailupäivä tallilla

HEvostila ja luontoympäristössä on turvallista seikkailla

Vietä aktiivinen päivä suomalaisessa maalaismaisemassa. Seikkailupäiviä voidaan järjestää vuoden ympäri, kaikenikäisille lapsille. Päivän ohjelma suunnitellaan osallistujien taidot ja ikä huomioiden.
Seikkailupäiväohjelma sopii matkailijoille, kaveriporukoille, harraste-, päiväkoti- sekä koululaisryhmille.  Voimme järjestää seikkailupäivän myös perheille tai muille pienille yhteisöille. Päivän aikana samoilemme maalaisympäristössä ja kohtaamme siellä yhteisiä tehtäviä ja haasteita.

päivä täynnä touhua

Seikkailupäivä voi sisältää useampia maatila- tai luontoympäristössä tapahtuvia aktiviteetteja, mm:
- Fyysisiä tehtäviä, haasteita, tehtävärataa
- Pulmia ja ongelmaratkaisua, aarteenetsintää
- Seikkailu- tai tehtäväpolkuja, kuvasuunnistusta
- Leikkejä, pelejä, askartelua ja yhteistä puuhaa
- Eläinten kanssa tomimista, hevosten kanssa puuhailua
- Green care -toimintaa, metsäharjoitteita
- Eläinavusteinen Green Care -toiminta, seikkailu eläinten kanssa

Kokemuksia ja elämyksiä

Päivän ohjelma on yksillöllinen, ammattilaisten suunnittelema ko. ryhmälle. Päivän aikana lapset kokevat positiivisia onnistumisia, itsensävoittamista sekä yhdessä tekemisen iloa!

ryhmäsi näköinen päivä

Voit myös toivoa toiminnallista sisältöä palveluistamme, tai räätälöimme teille oman sisällön toiveiden mukaan. Voitte asettaa päivän sisällölle myös toiminnallisia tavoitteita ryhmän suhteen.

Omat eväät tai valmiit tarjoilut

Seikkailupäivälle voit varustautua omilla eväillä. Voimme nauttia eväät joko pihapiirin tulipaikoilla, viihtyisissä sisätiloissamme tai maastossa sytyttämämme nuotion loimussa.
Tilauksesta toimitamme maittavat tarjoilut tulipaikalle (+5€/hlö). Sis. makkaran, eväsleivän, juomat sekä hedelmän. Tilauksesta myös muut tarjoilut.