Virkistyspäivä hevostilalla

Idyllinen maalaispihapiiri on oiva ympäristö yhdessä tekemiselle ja kokemiselle

Vietä päivä perinteisellä suomenhevostilalla ja samalla pääset tustustumaan hevostilan elämään. Järjestämme hevostilallamme maatilatoimintaa sekä virkistyspäiviä, tyky- ja tyhypäiviä työyhteisöille sekä erlaisille ryhmille. Virkistyspäivät sopivat toiminnallisuudeltaan myös ryhmille, perheille ja yhteisöille. Ohjelma hevostilalla soveltuu kaikenikäisille ja kuntoisille osallistujille, aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.  Tilamme soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.

Voimaannu hevosten kanssa

Suunnittelemme päivän ojelman juuri teidän ryhmällenne sopivaksi. Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa hevoskokemusta ollenkaan. Päivän aikana vietamme aikaa hevosten kanssa ja rauhassa omaan tahtiin toteutamme päivän ohjelmaa. Päivälle voimme suunnitella monlaista aktiviteettia toiveenne mukaan. Osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta hevosista.

Pääset rentoutumaan ryhmäsi kanssa nauttien hevosten voimaannuttavasta vaikutuksesta ja kuulet tarinoita elämästä Ronivaarassa. Rento maastoretki vaaraamaisemaan on mukava kruunaus yhteiselle toiminnalliselle päivälle.

Yksilöllinen virkistyspävä

Yksilöllisen päivän ohjelma voi olla sisällöltään 1-5h ohjelma, hinta muodostuu päivän keston mukaan. Päivän aikana voimme nauttia myös maittavat tarjoilut tulilla (+5€/hlö). Sis. makkaranpaistoa, lämmin juoma sekä pulla. Tilauksesta myös muut tarjoilut.

Monipuoliset aktiviteetit

  • Hevosten hoitoa ja ruokintaa, Green Care toimintaa
  • Eläinavusteisia tehtäviä, ryhmäytymistä ja itsetuntemusta
  • Voimauttavaa hevostoimintaa
  • Luontoavusteista toimintaa, retkiä
  • Kärry- tai rekiajelua, ratsastusta
  • Yksilöllisiä ryhmällenne räätälöityjä hyvinvointia lisääviä tehtäviä
  • Mukavaa tekemistä, pelejä ja oheisohjelmaa

Voimauttaa tekemistä , vuorovaikutusta ja yhteistyötä

Luonto- ja maaseutuympäristö tarjoaa hyvät puitteet eläinavusteiselle toiminnalle. Hevosten kanssa toimiminen on erittäin ja rentouttavaa. Ympäröivän luonnon hyvinvointivaikutukset tekevät päivästänne voimaannuttavan. 

Hevosten kanssa tehtävien harjoitusten myötä ryhmässä toimimisen ja vuorovaikutustaidot harjaantuvat ja lisäävät ryhmän yhteisöllisyyttä. Hevostoiminnan kautta on myös hyvä läpikäydä arkielämän haasteita ja saada työkaluja ja voimia omaan arkeen.

Voimme lisätä työhyvinvointipäivillenne osuuksia Green Care-palveluitamme. Tutustu myös eläin- ja luontoavusteisiin hyvinvointipalveluihin!