hevosajeluohjelmat 

Suomenhevosajelut vaaramaisemissa

Tule ikimuistoiselle hevosretkelle vaarojen keskelle maalaismaisemaan ja tutustu perinteisiin suomenhevosiin. Koe aidon hevostilan elämään ja tutustu sen asukkaisiin. Kuulet tarinoita hevosista ja rauhallisesta elämästä Ronivaarassa.  Kiltit ja nöyrät hevosemme johdattavat vieraat ikimuistoiselle retkelle läpi utuisen vaaramaiseman mukavan ajomatkan päässä Rukalta.  Miniponit Venni ja Ulla toimivat oppaananne pihapiirissä isäntäväen kanssa. Perheen lemmikit koira sekä kissat Minttu ja tallin valtias Otto-kissa voivat käydä myös esittäytymässä vieraille. 
Valjastamme hevosen reen eteen ja lähdemme rekikyydillä ihailemaan vaaramaisemia. Osa matkalaisista voi halutessaan ratsastaa hevosilla tai porukan mukana. Ajeluohjelmat soveltuvat kaienikäisille ja kokoisille. Voit valita retken tarjoilulla tai ilman tarjoiluja.
Pyydämme ystävällisesti varaukset ohjelmiin ennakkoon. Tervetuloa tutustumaan hevosiin ja nauttimaan hevosista idylliselle tilallemme Ronivaaraan!

Rekiajeluretki maalaismaisemaan

Yksilöllinen retki on vain teidän ryhmällenne varattu retki, joka soveltuu kaikenikäisille, vauvasta vaariin. Sopii erityisesti perheille ja pienille porukoille. Retki on yksilöllisesti teidän ryhmälle suunniteltu, voimme lähteä rekiretkelle useammalla reellä yhtä aikaa. 
Rekiretken jälkeen vietämme rauhallisen hetken hevosten kanssa ja tutustumme hevostilan elämään. Rekiretken päätteeksi siirrymme pihapiirin vanhaan kyläsepänpajaan tulille, jossa nautimme makeat ja suolaiset tarjoilut. 
Ohjelman kesto n. 1-1.5 h, ryhmän koosta riippuen. Ryhmän koko 2-12 hlöä (min.2 aik.), kelivaraus. Ohjelma sisältää glögitarjoilun, nisun ja makkaran tulilla.

Yksilöllinen Rekiajeluretki

Aikuiset 35€
Lapset alle 12v - 25€


hevosAjeluretki 

Ajelu 20€ hlö   (Hinta ei sisällä tarjoiluja.)

REKI- TAI KÄRRYAJELU  HEVOSTILALLA

Voit halutessasi varata myös yksilöllisen reki- tai kärryajelun vain omalle perheellenne tai ryhmällenne Ronivaaran maisemissa. Ajelemme vaaramaisemassa vuodenajan mukaan 0.5h joko reellä tai kärryillä. 
Suositus 2-8 hlöä, min. laskutus 3 hlöä. Jos isompi ryhmä,  tutustu hevostilavierailuun ryhmille.

Online booking - Varaa nyt!

Muut varaukset, lisäpalvelut ja maksutavat

Voit varata ohjelman yllä olevasta listasta, huomioithan, että kaikki ohjelmat eivät ole listassa. Muut ohjelmat varataan sähköpostitse tai puhelimitse (Pahoittelemme, että puhelinverkko alueellamme on huono, joten puhelut eivät aina yhdisty). Järjestämme tilauksesta kuljetuksen ryhmille Rukan tai Kuusamon alueelta.
Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti 
 

Kuvia ajeluohjelmista galleriassa