Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Kiltti Blökk

Blökk on pirtsakka pieni islanninhevostamma, tuttujen kesken Blöki. Blökk on 130 cm korkea ja jaksaa kantaa myös aikuisen. Blökk on syntynyt 2003, tiedot sukupostissa.

Neiti on herttainen nuori aikuinen, joka on kaikkien hoidettavissa ja käsiteltävissä. Naisten tapaan neiti nauttii hoitamisesta ja huomiosta.

Blöki osallistuu myös sosiaapedagogiseen hevostoimintaan ryhmissä, ja toimii hommassa loistavasti. Blöki on äärettömän kiltti hoitaa ja osaa käyttäytyä mallikkaasti kaikissa tilanteissa. Tuuhean harjan alta pilkistää ystävälliset pikimustat silmät. 

Tunnollinen ystävä

Blökk on nöyrä ja tunnollinen hevostyöntekijä, jolle sopii kaikki hommat. Tyttö osaa ratsunhommat HeC tasolla ja lisänä tietenkin islanninhevosten oma tasainen askellaji töltti sekä väistöt sekä taivutuksia.

Blökk on pieni ja turvallinen ratsu aloittelijoille ja kulkee ratsastajan taitojen mukaan reippaasti. Tasaiset askellajit turvaavat monelle aloittelijalle tasaiset kyydit sekä kentällä että Blökin mielipaikassa, maastossa.

Esteillä neito syttyy tosissaan! Estetehtävät Blöki suorittaa rutiinilla 70 cm asti mallikkaasti ja laukkakin huumaa, kun päästään etenemään kunnolla. Välillä pää ja vauhti korvaavat pienuutta...

Varmajalkainen kulkija

Blökk on varmajalkainen ja erittäin reipas. Pikkutamma on tottunut kulkemaan erilaisissa maastoissa. Blök ei ihmettele uusiakaan asioita, vaan kohtaa ne itsevarmasti. Blökk on syntynyt kulkemaan maastoissa. Blökk menee isompien joukossa kyselemättä, eikä todellakaan jää  jälkeen!

Blökin kuvagalleria

 

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png