Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Nessu Neiti

IMG_6572.JPG

Luomansuun Lumo, alias Nessu, on vuonna 2011 syntynyt punarautias tamma. Nessu oli Ronivaaraan tullessa 1,5 vuotias. Nyt hän on aikuinen hevonen jonka säkäkorkeus on 160 cm. Tammasta on kasvanut/kasvatettu monipuolinen, luotettava ja rauhallinen hevonen.  Tiedot löydät sukupostista.

Luonteeltaan Nessu on tunnollinen, kiltti ja fiksu tamma, jolle sopii kaikki monipuolisen harrastehevosen hommat. Tamma viihtyy laumassa kavereiden kanssa, sekä osallistuu mielellään nuorten hevosten leikkeihin ja laukkaralleihin. Pihatossa asuminen on hevoselle mieluista.

Monipuolinen työmyyrä

Nessu on käynyt ajokoulun ja ajelut sujuvatkin mallikkaasti sekä reellä, että kärryillä. Tammaa nähdään rekiohjelmissa, ajelutapahtumissa, valmennuksissa, maastoissa ja ratsastustunneilla. Nessu on hyvä esimerkki suomenhevosen monipuolisuudesta.

Nessulla on helppo ratsastaa. Tamma sopii sekä aloittelijoille että kokeneille ratsastajille. Nessu taitaa tällä hetkellä koulupuolen asiat HeA tasolla, sekä tekee väistöt ja taivukset. Rataesteet sujuu mallikkaasti re80 cm luokkaa. Vaikka ratsun taidot on jo hallussa, opiskellaan ja valmentaudutaan lisää säännöllisesti.

IMG_2201.JPG

Maastoja ja monenlaista puuhaa

Maastossa Nessu on kuin kotonaan, saattaapa välillä ottaa oksanpalankin matkaevääksi jos ehtii. Kaikki käy, joko yksin tai porukassa, hitaasti tai reippaasti.

Nessu tekee myös töitä eritysryhmien ja asiakkaiden kanssa;  sosiaapedagogista hevostoimintaa Sannan kanssa. Lisäksi Nessu on Ronivaaran jalkapallomestari, hän on haka hevosjalkapallossa sekä hevosagilityssä. Nessu onkin oiva esimerkki suomenhevosen monikäyttöisyydestä. 

Elämä on oppikoulua

Nessun on käynyt jo elämän oppikoulua sekä laumassa, että ihmisten kanssa. Tammasta on kasvanut näinä vuosina luottohevonen kaikenlaiseen hevostoimintaan.

Nessun galleria

 

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png