Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Nessu Neiti

IMG_6572.JPG

Tallin nuorin asukki on Nuori Neiti Luomansuun Lumo, alias Nessu. Tamma on jo iso ja roteva nuori hevonen skn.160. Ronivaarassa kasvanut Nessu on mukava ja utelias puuhakaveri, joka oli Ronivaaraan tullessa 1.5 vuotias.  Tiedot löydät sukupostista.

Nessu on luonteeltaan kiltti ja fiksu tamma, jolle käy kaikki. Tamma asustaa laumassa kavereiden kanssa. Nessun parhaat ystävät ovat Venni-poni ja Frans-ruuna.

Monipuolinen tyttönen

Nessu on käynyt ajokoulun ja ajelut sujuvatkin mallikkaasti sekä reellä, että kärryillä. Reellä on ajelu sujuu mallikkaasti, tammaa nähdään rekiohjelmissa ja ajelutapahtumissa sekä perinteisissä metsätöissäkin tulevaisuudessa omistajansa kanssa.

Nessu taitaa tällä hetkellä koulupuolen asiat HeA tasolla, sekä tekee väistöt ja taivukset. Rataesteet sujuu mallikkaasti re80 cm luokkaa. Vaikka ratsun taidot on jo hallussa, lisää opiskellaan kokoajan lisää säännöllisesti valmentautuen.

IMG_2201.JPG

Maastoja ja monenlaista puuhaa

Maastossa Nessu on kuin kotonaan, saattaapa välillä ottaa oksanpalankin matkaevääksi jos ehtii:) Kaikki käy, joko yksin tai porukassa, hitaasti tai reippaasti.

Nessu tekee myös töitä eritysryhmien ja asiakkaiden kanssa, sosiaapedagogista hevostoimintaa Sannan kanssa, lisäksi Nessu on Ronivaaran jalkapallomestari, niin haka hän on hevosjalkapallossa sekä hevosagilityssä. Nessu onkin oiva esimerkki suomenhevosen monikäyttöisyydestä. Ratsun taitoja opiskellaan kokoajan lisää.

Elämä on oppikoulua

Nessun on käynyt jo elämän oppikoulua sekä laumassa, että ihmisten kanssa. Nessu on ukin ja mummin omistuksessa, koko perhe nähdään Ronivaaran toimissa tiiviisti. Nekku luottohevosena ajeluissa, valkuissa, maastoissa hevostoiminnassa ja tunneilla.

Nessun galleria

 

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png