varaa nyt HEVOSOHJELMAT

Tule viihtymään suomenhevosten pariin

Järjestämme monipuolisia ratsastus-, kärry- ja rekiretkiä sekä tilavierailuja vuodenaikojen mukaan. Kiltit ja nöyrät hevosemme johdattavat vieraat ikimuistoiselle retkelle läpi utuisen vaaramaiseman mukavan ajomatkan päässä Rukalta. Tule ikimuistoiselle hevosretkelle maalaismaisemaan ja tutustu samalla tilan hevosiin! Mukana lapsille sopivissa ohjelmissa myös miniponit Venni ja Ulla. Eläinystävää ilahduttaa rentouttava maastoratsastusretki vaihtelevissa maisemissa, meillä on myös aloittelijoille soveltuvia retkiä. 

tutustu Suomenhevosohjelmiin

Maastoratsastus

Monipuoliset maastoretket kaikentasoisille

Varaa ikimuistoinen suomenhevosohjelma

Poniohjelmat

Tule ja nauti koko perheen kera

hevostoiminta

Voimaannu suomehevosten kanssa

Hevostilavierailu

Vieraile idyllisellä hevostilalla

Ratsastustunnit

Mukavat ryhmä- ja yksityistunnit

Online varaus - varaa nyt!

Voit varata ohjelman yllä olevasta taulukosta, huomioithan, että kaikki ohjelmat eivät ole varattavissa netistä. Muut ohjelmat varataan sähköpostitse tai puhelimitse (Pahoittelemme, että puhelinverkko alueellamme on huono, joten puhelut eivät aina yhdisty). Järjestämme tilauksesta kuljetuksen ryhmille Rukan tai Kuusamon alueelta. 

Varaukset ja maksutavat

Pyydämme ystävällisesti varaukset ennakkoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 40 300 603. Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti