yksilöllinen tilavierailu ja ratsastusretki 

Vieraile suomehevostilalla, rentoudu hevosten kanssa ja koe maastoratsastusretki

Tule vierailemaan  perinteisellä suomalaisella perhetilallemme ja tutustu alkuperäisrotuumme Suomenhevosiin. Yksilöllinen tilalavierailu on varattu vain teidän ryhmällenne, ja se sopii kaikenikäisille ja kokoisille porukoille. Kuulette tarinoita suomenhevosista ja tutustumaan suomenhevosiin. Suunnittelemme vierailun sisällön ryhmän koon ja ikäjakauman mukaan. Ryhmien vierailut ovat aina yksilöllisiä, ja tilalla ei ole samaan aikaan muita ryhmiä. Esimerkiksi lapset voivat lähteä maastoretkelle kärrykyydillä tai rekikyydillä. Meiltä löytyy myös harvinaisien värisiä suomenhevosia, joista mielellään kerromme lisää.

Koe yhteinen retki hevosten kanssa

Vieraile perinteisellä suomenhevostilalla ja tustustu kiirettömään hevostilan elämään. Vierailun aikana pääset kurkistamaan tilan toimintaan vain oman porukkanne kesken. Rapsuttelemme yhdessä hevosia ja pääsette näkemään hevosten elämää pihatoissa ja syöttämään hevosia. Tutustumme rauhassa suomenhevosiin ja elämään Ronivaarassa. Näemme samalla shettiksiin Ullan ja Vennin, jotka viihdyttävät tilalla kyseenalaisilla kolttosillaan.  
Vietettyämme rauhallisen hetken hevosten kanssa lähdemme käymään maastoretkellä suomalaisessa luonnossa. Pääsemme rentoutumaan ja nauttimaan luonnon hiljaisuudesta matkalaisten kesken. 

Maittavat tarjoilut retken jälkeen

Tilauksesta vierailun lopuksi tarjoilemme teille maittavat eväät joko kyläsepänpajassa tai pihapiirin punaisessa tuvassa, ryhmän koon mukaan. 
Hinta sis. tilavierailun ja maastoretken. Tarjoilut tulilla, makkaranpaistoa, lämmin juoma sekä pulla voit varata lisähintaan +5€/hlö tai keittolounas +15€/hlö.

Varaa ohjelma!

Aikuiset  ja lapset 55€


RYHMILLE ja virkistyspäville 

Yksilöllinen ohjelma soveltuu erityisesti ryhmille. Ohjelma on sopiva virkistyspäiville, polttariporukoille, tyky-päiville soveltuvaksi jne. Meillä on myös viihtyisä kokoontumistila, jonka voimme järjestää käyttöönne aktiviteetin yhteydessä esim. palaveria, tai muuta kokoontumista varten. Järjestämme sopimuksesta myös muut aktiviteetit ja ohjelmat. Kysy rohkeasti tarjous, vierailusta ja teille sopivasta ohjelmasta. Ohjelmat pyörivät vuoden ympäri. Koko ohjelman kesto n. 1,5 - 2h, ryhmän koosta riippuen. Ohjelma soveltuu isoillekin ryhmille.

MUUT VARAUKSET, LISÄPALVELUT JA MAKSUTAVAT

Voit varata ohjelman yllä olevasta listasta, huomioithan, että kaikki ohjelmat eivät ole listassa. Muut ohjelmat varataan sähköpostitse tai puhelimitse (Pahoittelemme, että puhelinverkko alueellamme on huono, joten puhelut eivät aina yhdisty). Järjestämme tilauksesta kuljetuksen ryhmille Rukan tai Kuusamon alueelta.
Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti

Kuvia vierailuista galleriassa

Kuvia ratsastusretkistä galleriassa