hevostilavierailuohjelmat

Vieraile perinteisellä suomehevostilalla ja tutustu kansallisrotuumme

Tule vierailemaan suomalaisella perhetilallemme ja tutustu alkuperäisrotuumme Suomenhevosiin. Tilavierailut sopivat kaikenikäisille ja kokoisille porukoille.  Kuulet tarinoita suomenhevosista ja pääset ruokkimaan hevosia. Suunnittelemme vierailun sisällön ryhmän koon ja ikäjakauman mukaan, järjestämme myös yksityisiä vierailuja. Meiltä löytyy harvinaisen värisiä suomenhevosia, joista mielellään kerromme lisää!

Koko Perheen pieni hevostilavierailu

Vieraile perinteisellä suomenhevostilalla ja tustustu hevostilan elämään. Vierailun aikana pääset kurkistamaan tilan toimintaan vain oman porukkanne kesken. Tutustumme rauhassa ystäviimme hevosiin sekä shettiksiin Ullaan ja Venniin. Vierailun aikana rapsuttelemme yhdessä hevosia ja pääsette syöttämään hevosia. Kokeilemme myös ratsastusta, pienille lapsille on pieni poni ja isommille lapsille tai aikuisille suomenhevosia. 
Yksilöllinen vierailu päättyy viihtyisään tallitupaan, jossa nautimme lämpimät juomat ja keksit ja tarinoimme ystävistämme suomenhevosista. Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri, kesto n. 0,5h. Tilauksesta järjestämme teille myös tarjoilut tulilla (+5€/hlö). Sis. makkaranpaistoa, lämmin juoma sekä pulla. 

Yksilöllinen pieni Hevostilavierailu

Aikuiset 20€
Lapset alle 12v. 15€
Tilauksesta järjestämme teille myös tarjoilut tulilla (+5€/hlö). Sis. makkaranpaistoa, lämmin juoma sekä pulla. Minimilaskutus 3 hlöä. 

Varaa Hevostilavierailu 

Aikuiset 35 €
Lapset alle 12v. 25 €


hevostilavierailu tarjoiluineen

Järjestämme ryhmille sopivia hevostilavierailuja. Vierailun aikana tutustumme hevostilaan ja ystäviimme suomenhevosiin. Hinta sisältää opastuksen, hevostilavierailun, ratsastukseen ja kärryajelun. 
Hoidamme hevosia sekä pääsette kokeilemaan molempia, sekä ratsastusta että hevosajelua. Ratsastamme kentällä tai suojaisassa maneesissa. Ajelemme maalaispihapiirissä kärryllä tai reellä vuodenajan mukaan. Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri. 
Koko ohjelman kesto n. 1 - 1,5h, ryhmän koosta riippuen. Min. laskutus 3 aikuista (joko ratsastus tai ajelu) sekä kärryajelut että ratsastus yli 10 hlön ryhmille.

VAraa nyt!


Voit varata ohjelman yllä olevista painikkeista. Huomioithan, että kaikki ohjelmat eivät ole kalenterissa. Muut ohjelmat varataan sähköpostitse tai puhelimitse. Pahoittelemme, että puhelinverkko alueellamme on huono, joten puhelut eivät aina yhdisty. Järjestämme tilauksesta kuljetuksen ryhmille Rukan tai Kuusamon alueelta.
Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti