Hevosvoimat

Ronivaaran hevosvoimat esittelyssä

Ronivaaran vahvuudesta löytyy kaveri kaikentasoiselle harrastajille. Monipuoliset ja osaavat hevosvoimat ilahduttavat sekä aloittelijaa että kokeneempaa ratsastajaa. Suomen ratsastajainliiton hyväksymän tallin asiakaskäytössä olevat hevoset ovat turvallisia, luotettavia ja työhösä hyvin koulutettuja.
Pihapiiristä löytyy monenikäisiä hevosia, kokeneita konkaireita sekä nuorempia hevosia kasvamassa ja  opettelemassa hevoselämää.

olemme Palveluksessanne, tunneilla, maastoissa ja hevostoiminnassa
Helmi
Nessu
Hessu
Neiti

Emäntä joka tykkää tehä kunnolla hommia

Tamtam

Frans

Näet myös meitä Ronivaaran toimissa, tunneilla ja maastoissa

Taika

Roosa
Aime
Hilma
Luksu
Blökk
opiskellaan elämää, meistä kasvaa tulevaisuuden hyviä hevosystäviä
Pinja
Viljo

Laku

me osallistumme myös toimintaan. Päätehtävä on näyttää söpöltä ja aiheuttaa positiivista äksöniä.
Venni

Ronivaaran virallinen prinsessa

SAPSU

Kaikkien Ronivaaralaisten mummoheppa

Ulla

Poniporukan viralliset aivot

Monipuoliset kaverit

Ronivaaran hevosvoimat ovat rauhallisia kavereita, jotka eivät pienistä hätkähdä. Kaikilla voi harrastaa kouluratsastusta, esteitä, maastoilla vauhdikkaasti tai samoilla rauhallisesti vaaroilla ja metsissä. 

Hevosemme osallistuvat säännöllisesti valmennuksiin ja nuoria koulutetaan eteenpäin. Hevosvoimistamme löytyy ratsu moneen makuun: fiilistelijälle, totiselle treenaajalle, tätiratsastajalle, konkarille sekä aloittelijalle. Hevoset osaavat ratsun hommat hyvin ja kaikille ratsastajille löytyy sopiva hevonen.

Hevostaitojen opastajat


Hevosemme on hyvin koulutettuja ja vastaavat apuihin lempeästi. Voit myös harjoitella hevosten kanssa kommunikointia ja lukemaan hevosten elekieltä. Arvostamme hyviä hevosmiestaitoja, harrastus on mielestämme paljon muutakin kuin ratsastamista. 

Toimintaamme ohjaa positiivinen psykologia, lähtökohtana on ihmisen ja hevosen vuorovaikutus sekä talliyhteisö. Osallistuvan toiminnan kautta jokainen saa omalla tavallaan oppia, oivaltaa asioita ja kohdata aidosti muut omaan tahtiinsa.

voit kokeilla kaikenlaista


Ratsastamisen lisäksi kaikki hevosvoimat toimivat liinassa, irtojuoksutuksessa, pyöröaitauksessa ja maasta käsin – siksi niillä onkin hyväharjoitella hevosmiestaitoja. 
Suurin osa hevosistamme ja poneista on opetettu ajolle. Kärryajelun lisäksi suomenhevosilla voi talvella ajella reellä tai kokeilla vaikka hiihtoratsastusta.

Hevosvoimissamme on hevosavusteiseen toimintaan koulutettuja hevosia, jotka tekevät avustajineen sosiaalipedagogista hevostoimintaa monipuolisesti erilaisten asiakkaiden kanssa, tutustu tarkemmin Hevostoimintaan.

 

 

Kuvia Galleriassa