Näppärä blökk

Blökk on pirtsakka pieni islanninhevostamma, tuttujen kesken Blöki. Blökk on 130 cm korkea ja jaksaa kantaa myös aikuisen. Blökk on syntynyt 2003, tiedot sukupostissa. Neiti on herttainen nuori aikuinen, joka on kaikkien hoidettavissa ja käsiteltävissä. Naisten tapaan neiti nauttii hoitamisesta ja huomiosta. Blöki osallistuu myös sosiaapedagogiseen hevostoimintaan ryhmissä, ja toimii hommassa loistavasti. Blöki on äärettömän kiltti hoitaa ja osaa käyttäytyä mallikkaasti kaikissa tilanteissa. Tuuhean harjan alta pilkistää ystävälliset pikimustat silmät. 

TUNNOLLINEN YSTÄVÄ
Blökk on nöyrä ja tunnollinen hevostyöntekijä, jolle sopii kaikki hommat. Tyttö osaa ratsunhommat HeC tasolla ja lisänä tietenkin islanninhevosten oma tasainen askellaji töltti sekä väistöt sekä taivutuksia. Blökk on pieni ja turvallinen ratsu aloittelijoille ja kulkee ratsastajan taitojen mukaan reippaasti. Tasaiset askellajit turvaavat monelle aloittelijalle tasaiset kyydit sekä kentällä että Blökin mielipaikassa, maastossa. Esteillä neito syttyy tosissaan! Estetehtävät Blöki suorittaa rutiinilla 70 cm asti mallikkaasti ja laukkakin huumaa, kun päästään etenemään kunnolla. Välillä pää ja vauhti korvaavat pienuutta...

VARMAJALKAINEN KULKIJA
Blökk on varmajalkainen ja erittäin reipas. Pikkutamma on tottunut kulkemaan erilaisissa maastoissa. Blök ei ihmettele uusiakaan asioita, vaan kohtaa ne itsevarmasti. Blökk on syntynyt kulkemaan maastoissa. Blökk menee isompien joukossa kyselemättä, eikä todellakaan jää  jälkeen!

Kuvia Galleriassa