Lempeä jättiläinen Frans

Frans on kevytrakenteinen ja näyttävä suomenhevosruuna, jonka sydän on täyttä kultaa. Frans on iso, 170 cm korkea liinakko hulmuharja, joka suloisella olemuksellaan sulattaa kaikkien mielen. Frans on syntynyt 2007, tarkemmat tiedot löydät sukupostissa nimellä Fransua.

MIELLYTTÄVÄ KAVERI
Frans on äärimmäisen kiltti nuoriherra, joka on kaikkien hoidettavissa. Laumassa Frans on rauhaa rakastava ja reilu kaikkien kaveri, joka ei haasta ketään. Fransin parhaita kavereita ovat kolme nuorta hevosta joiden hän antaa harjoitella itsensä kanssa kommunikoinnin taitoja, pitkäpinnaisesti ja hermostumatta. Ei haittaisi vaikka Frans-setä sanoisi välillä totisemminkin nuorisolaumalle, joka haastaa ja houkuttelee... jopa ponit Ulla ja Vennikin saavat Fransin innostumaan laukkaralliin. Fran osallisistuu myös hevosavusteiseen työskentelyyn erilaisten asiakkaiden kanssa, varsinkin maastakäsin työskennellessä. Se on erittäin herkkä aistimaan mielentilat, ja sen kanssa työskentely on palkitsevaa.

NÖYRÄ JÄTTILÄINEN
Ratsastettaessa ruuna haluaa miellyttää ja nöyrästi toteuttaa ratsastajan kaikki pyynnöt. Fransilla on hyvä eteenpäinpyrkimys ja rauhallinen mielentila ratsastuksessa. Frans on erittäin herkkä ja iso liikkeinen kaveri, jonka kyydissä on miellyttävä ja pehmyt istua. Frans osallistuu myös hevostaitotunneille sekä maastakäsin tehtäviin harjoituksiin.

Frans taitaa HeA asiat hyvin, se onkin kisannut vuosia menestyen kansallista koulua. Lisäksi vaativan asioita, kuten kokoaminen, avot, sulut, väistöt kuten myös vastalaukat ja väistöt eri askellajeissa sujuvat mallikkaasti. Piaffin kehittäminen on myös jo ohjelmassa. 

Koostaan huolimatta rauhallinen herra on todella ketterä liikkeissään! Ikänsä ratsuna toiminut herra on nuorena opetettu ajolle. Mieleinen virka maastojen vetohevosena tai kavereiden kanssa porukassa. Frans osallistuu valmennuksiin ja yksityistunneille.

Kuvia Gallriassa