HERKKÄ LUCK`S CALL

Luck`s Call alias Luksu on 2004 syntynyt mustanruunikko lämminveri ruuna, Veeran silmäterä, jota tullaan näkemään Ronivaarassa monenlaisissa hevospuuhissa. Ruunan tiedot löytyy sukupostista.  
UUDEN OPPIMINEN 
Miellyttämisen haluinen ja herkkä hevonen onkin nopea oppimaan. Maastakäsin työskentely on tuttua puuhaa ja lisää opetellaan koko ajan. Luksu osallistuu valmennuksiin ja opiskelee Veeran kanssa ahkerasti ratsun hommia, jotka sujuvatkin jo mallikkaasti. Matalia puomiakin on jo jumpattu. Ruuna kuljettaa myös omistajaansa mielellään kärrylenkeillä. 
SYDÄMELLINEN RUUNA 
Ruuna viihtyy laumassa muiden hevosten kanssa. Kun Pinja-varsa tuli keväällä laumaan Luksu on toiminut varsan parhaana ystävänä. Rauhallista Luksua nähdään myös omistajansa kanssa maastossa maastoreissujen vetäjäna. Maastossa Luksu on rento, luotettava ja nauttii metsässä kulkemisesta. Pilkettä ei kuitenkaan silmäkulmasta puutu, koska jos saa luvan mennä, niin sitten mennään ja lujaa! Laukkaaminen onkin Luksun aivan lempilaji ja maastossa tuntuu että polttoaine ei ikinä ukosta lopu.

Kuvia Galleriassa