tempperamenttinen taikatan

Sympaattinen nuorineiti Taikatan on upeanvärinen suomenhevostamma. Tytön tiedot löytyy sukupostista nimellä Taikatan. Taika on erityisen siro ja kaunis tamma, joka on väritykseltään harvinainen rautiaanpäistärikkö. Päistärikköjä suomenhevosia ei ole jäljellä enää paljoakaan, joten värin säilyminen suomenhevosissa on tärkeää. Lisäksi tytöllä on oikeat avut ratsunhommia ajatellen. Taika on kepeä, notkea ja nopea säihkysääri, joka viehättää kokeneempaa ratsastajaa. Neiti on kiltti, mutta urheiluhevosena sen ratsastajalta vaaditaan jo istunnan herkkyyttä ja mukautumiskykyä.  

KAUNIS PAKETTI SUOMALAISUUTTA
Rohkea ja peloton neitokainen on  koulutettavana ja näytettävänä Ronivaarassa. Tamma nähdäänkin totuttelemassa asioihin ja mukana Ronivaaran hyörinässä. Ratsujuttuja opiskellaan kokoajan lisää. Taika on näppärä sekä esteillä että koulussa. Vuonna 2018 se oli 5-vuotiaiden suomehevosten laatuarvostelussa kaikista 7. paras, ja tammoissakin ihan kärkiporukassa.   

Neiti on terveellä itsetunnolla varustettu ja omaakin oikean urheiluhevosen sielun. Nöyrä, yhteistyöhaluinen ja määrätietoinen neiti samassa paketissa. Tammalla on hyvät eväät tulevaisuutta ajatellen, se on on kevyt ja elastinen, hyvä rungoltaan sekä liikkeiltään. Askellajit ovat tarmokkaat ja hyppytekniikka hyvä. 

Kuvia Gallriassa