Kesäleirit 2020

Tervetuloa viihtymään Ronivaaraan

Leireistämme löytyy sopiva vaihtoehto kaikentasoisille ratsastajille, aloittelijoille ja edistyneemmille harrastajille, sekä heille, jotka ovat enemmän kiinnostuneet eläinten kanssa olemisesta. Kesäleireillämme voit tutustua oikeasti hevosiin, hevostilan elämään ja oppia monenlaisia taitoja sekä hevostenkäsittelytaitoja ratsastuksen opettelun lisäksi. Leireistämme löytyy myös vaihtoehto niille, joita kiinnostaa eläintenhoito sekä seikkailu maatila- ja luontoympäristössä. Jos seikkailuleiri kiinnostaa, kysy tarkemmin!
Olemme SRL:n hyväksymä ja valvoma jäsentalli, Green Care Finlandin ja Suomen Vaellustallien liiton jäsentalli.

Monenlaista puuhaa ja aktiviteettia

Meidän hevosten kanssa voi touhuta turvallisesti monenlaista.
Mm. maastakäsin tehtäviä ja kommunikointia, ratsastusta, vaelluksia, yömaastoilla, kärryajelua, vikellystä, hevosagilityä, liinausta, hevosjalkapalloa ja tietenkin kaikenlaista ilman satulaa. Tutustutaan eri-ikäisiin hevosiin ja niiden kouluttamiseen ja  irtohypyttämiseen.

Eläinten hoitoleiri 1. - 3.6.2020

Leiri on lapsille tarkoitettu eläinten kanssa toimimisen leiri, jossa pienessä ryhmässä tutustutaan rauhassa eläinten maailmaan ja hoitamiseen. Sopii kaikenikäisille. Osaava henkilökuntamme sopeuttaan toimintaa osallistujien tarpeiden mukaan.
Leirin aikana hoidetaan hevosia, koiria sekä muita eläimiä sekä tutustutaan eläinten hoitoon, hevostilan elämään. Tutustumme myös hevostilan rutiineihin, ratsastukseen sekä kärryajeluun. Myös miniponit Venni ja Ulla ovat leirillä mukana hoidettavana sekä lasten kanssa puuhaamassa.
Leirin hinta 180€ (omat eväät mukaan)

Alkeisleiri 1. - 4.6.2020

Leiri on tarkoitettu ratsastuksen aloittelijoille ja hevosten kanssa toimimisesta kiinnostuneille. Leirillä opiskellaan yksilöllisessä opetuksessa rauhassa hevostaitoja sekä ratsastuksen perusteet turvallisesti. 
Opettelemme hevosen hoitamista ja varustamista. Opimme ratsastuksen perusteita omaan tahtiin yksilöllisesti pienryhmissä, jossa kunkin oppijan erityispiirteet huomioidaan. Saat leirillä ystäviä ja ikioman hoitohevosen.

Hinnat

Päiväleiri puoliylläpito 280€  (sis. 1 lämmin ateria)
Päiväleiri omilla eväillä 260€ 
Kaikki hinnat sisältävät päivän ohjelman ja ratsastukset.

Hevostoimintaleiri 15. - 17.6.2020 

Hevostoimintaleirillä puuhamme monipuolisesti hevosten kanssa, myös ratsain ja ajaen. Maalaispihapiiri eläinystävineen ja luontoympäristöineen tarjoaa monipuolisen ympäristön toiminnalle. Leireillä on hyvä harjoitella keskittymistä ja erilaisia toiminnanohjauksen taitoja mukavan ja mielenkiintoisen toiminnan ohessa. 
Päiväleirin hinta omilla eväillä 260€.

Yleis- ja jatkoleiri 8. - 11.6.2020

Leiri kouluikäisille ratsastuksen perus- tai jatkotason taidot omaaville. Ronivaaran leirillä opit lisää monipuolisesti hevosista ja ratsastuksesta. Leirillä ratsastetaan pienryhmissä ja tehdään hevosaktiviteettiä 2 krt/pvä. Ratsastamme pienryhmissä, joissa on yksilöllinen opetus.
Näiden lisäksi päivä koostuu hevosten hoitamisesta, tallilla puuhaamisesta ja hevostaitojen opiskelusta. Saat leirille ikioman hoitohevosen.
 Leirin lopuksi järjestämme valinnan mukaan, match-show, lleirikisat tai maastoretken.

Leirin hinnat

Yöleiri täysylläpito 320€ (sis. majoitus, kaikki ruokailut, liinavaatteet, loppusiivous, kuljetukset mökille)
Päiväleiri puoliylläpito 280€  (sis. 1 lämmin ateria)
Päiväleiri omilla eväillä 260€ 
Kaikki hinnat sisältävät päivän ohjelman ja ratsastukset.

Henkilökohtaiset tarpeet huomioiden


Meillä kaikilla on oppijoina erityistarpeita, johin pystymme Ronivaarassa vastaamaan. Leireillä on hyvä harjoitella keskittymistä ja erilaisia toiminnanohjauksen taitoja mukavan ja mielenkiintoisen toiminnan ohessa. Jos lapsellasi on erityistarpeita, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme sopivan tavan osallistua leireillemme.

valmennusleiri 15. - 18.6.2020

Pienryhmäleiri on tarkoitettu kokeneemmille ratsastajille, jotka hallitsevat askellajit ja hevosen erilaisilla tehtävillä hyvin ja pystyvät ratsastamaan erilaisia hevosia sujuvasti. Leirillä käytössä myös aktiivisessa kisakäytössä olevat hevoset. Ratsastajat jaetaan mielenkiinnon mukaan este- ja yleis- ja koulupainotteisiin pienryhmiin, jotka harjoittelevat ratsastajan oman lajivalinnan mukaan. Leirillä ei ole paljon porukkaa, sekä valmenustyyliset pienryhmät, joissa oppiminen on tehokasta ja antoisaa. 
Saat leirille oman hoitohevosen, jonka kanssa voit rauhassa puuhailla. Hauskanpito ja rentoutuminen kuuluvat kaikkien leirin ohjelmaan, kuten hevosten hoito sekä hevostilan elämään  osallistuminen. 
Leirillä ratsastetaan pienryhmissä 2 kertaa päivässä. Näiden lisäksi  tutustumme nuorten hevosten maailmaan ja opiskelemme hevosten kouluttamista. Leiriläiset pystyvät vaikuttamaan myös tuntien sisältöön. 

Leirin hinnat

Yöleiri täysylläpito 320€ (sis. majoitus, kaikki ruokailut, liinavaatteet, loppusiivous, kuljetukset mökille)
Päiväleiri puoliylläpito 280€  (sis. 1 lämmin ateria)
Päiväleiri omilla eväillä 260€ 
Kaikki hinnat sisältävät päivän ohjelman ja ratsastukset.

ARVOSTAMME JA OPETAMME LEIREILLÄ

- Opetellaan monipuolisesti eri ratsastuksen lajeja
- Esteryhmässä esteharjoituksa ja puomitehtäviä
- Teoriaa hevosten varusteista ja ratsastamisesta
- Ratsastusta ja hevostenkäsittelytaitoja pienryhmissä 
- Lukemaan hevosten elekieltä ja kommunikointia 
- Toimimaan turvallisesti hevosten kanssa
- Pehmeitä ja reiluja hevosmiestaitoja
- Hevosten lajinmukaista käyttäytymistä ja hyvinvointia

Hyvinvointi edellÄ


Sekä eläinten että ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää. Olemme kehittäneet toimintaamme yli 10 vuoden ajan, ja täydentäneet osaamistamme ja henkilökuntaamme tavoitteellisesti. Toimimme vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. 
Osallistumme osaltamme hevosavusteisen työskentelyn kehittämiseen ja hevosten hyvinvoinnin lisäämiseen myös erilaissa kehityshankkeissa. 

Hevosen kanssa -leiri 22 -  25.6.2020

Haluatko kokea hevoskesän kavereiden ja eläinystävien kanssa, aidolla hevostilalla? Leiri on tarkoitettu hyvän ratsastustaidon ja hevosten käsittelytaidot omaaville.
Pääset vaikuttamaan leirin ohjelmaan, joka voi sisältää monenlaista aktiviteettia hevosten kanssa. Voit keskittyä ratsastuksen harjoitteluun tai hevosen kanssa työskentelyyn, ja luoda luottamuksellisen suhteen hoitohevoseesi leirin aikana. Samalla opit hevosten kommunikoinnista ja elämästä tärkeitä asioita.
Pääset osallistumaan myös hevostilan arkeen ja rutiineihin kavereiden kanssa. Sinulla on oma hoitohevonen leirin ajan, voit ratsastaa hevosella ja vastaat sen hoidosta.

Hinnat

Yöleiri täysylläpito 320€ (sis. majoitus, kaikki ruokailut, liinavaatteet, loppusiivous, kuljetukset mökille)
Päiväleiri puoliylläpito 280€  (sis. 1 lämmin ateria)
Päiväleiri omilla eväillä 260€ 
Kaikki hinnat sisältävät päivän ohjelman ja ratsastukset.

RONIVAARAN TILA ja hevoset

Leiripaikka on idyllinen maalaispihapiiri, jossa hevoset asuvat pihatoissa ja laiduntavat kesäisin pelto- ja metsälaitumella. Ilmapiiri on rauhallinen ja toiminta turvallista hyvinvoivien hevosten kanssa. Maalaispihapiirissä on hyvä viettää hevoskesää aidossa luontoympäristössä. Meillä on mm. 
- Turvalliset puitteet, toimintaympäristö, ratsastusalueet
- Siisti ja viihtyisä ympäristö ja reitit
- Asianmukaiset tilat
- Hyvinvoivat ja sosiaaliset hevoset
- Ystävälliset, luotettavat, tehtäviinsä koulutetut hevoset 

vanhempi-lapsileiri 22.-24.6.2020

Suosittu leiri järjestetään tänäkin kesänä asiakkaiden pyynnöstä. Vietä ihanaa hevoskesää läheistesi kanssa viihtyisässä Ronivaarassa. Touhuamme kiireettömästi hevosten kanssa leiriläisten mielenkiinnon mukaan, osa ryhmästä voi opiskella ratsastuksen taitoja, osa ryhmästä taas voi keskittyä enempi vuorovaikutustaitoihin sekä hevosten että ihmisten kanssa. Leirillä on sekä yhteistä touhua, että aikuisille ja lapsille omia juttuja.

Hinnat

- Päiväleiri 2 hlöä yhteensä 420€ (, sis. 1 lämpimän aterian)
- Yöleiri  2 hlöä yhteensä 480€ (sis. majoituksen ja ruokailut)

Majoitus ja varaaminen

Pyydämme ilmoittautumiset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja leireistä voi tiedustella +358 40 7303574.
Voit osallistua leirille myös omalla hevosellasi, hevonen pääsee laitumelle. Noudamme leiriäiset tarvittaessa lento- tai linja-autoasemalta. Yöpyvät leiriläiset majoittuvat Petäjäkylässä, www.petajakyla.fi. Mökillä majoitus 2 hlön huoneissa, sauna ja hyvä uimaranta. Loma-asunnossa on kaikki nykyajan mukavuudet ja rauhallinen alue. Hoidamme kuljetukset majapaikkaan. Leiriläisten perheet voivat majoittua myös Petetäjäkylän mökeissä, pyydä erillinen tarjous.


Leirit laskutetaan kokonaisuudessaan toukokuun aikana, ei erillistä varausmaksua. 
Olemme hoitaneet vakuutuksemme, olethan sinä hoitanut omasi? Olemme SRL:n jäsentalli ja liiton vakuutusten piirissä. Meillä on lisäksi toiminnan vastuuvakuutukset ja tämän lisäksi olemme vakuuttaneet ryhmät. Suosittelemme asiakkaille SRL:n ohjeen mukaan seuran jäsenyyttä tai henkilökohtaista vakuutusta.

Ronivaarassa on 


 - Henkilökohtainen ja kannustava opetus
- Kannustava ja positiivinen toimintakulttuuri
- Huomioimme eritystarpeet, eriytämme opetusta 
- Oppimisen kannalta miellyttävät pienryhmä ja leirit
- Henkilökunta kokeneita kasvatus- kuntoutus- ja hevosalan
  ammattilaisia
- Tottuneet toimimaan monenlaisten lasten kanssa
- Reilusti mukavia avustajia