Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Hellyttävä Hispaniola

Hissu laukkailee taivaslaitumilla.
Kotoisammin Hissu on vuonna 2000 syntynyt puoliverinen ratsuhevostamma. Hissu on säkäkorkeudeltaan n. 168 cm ja rakenteeltaan pitkäjalkainen ja lyhytrunkoinen sporttimalli.  Tammalla on hieno holsteinilainen estesuku takana. Hissun hienon laukan lähdettä ei tarvitse miettiä kauaa, kun sukutaulusta löytyy isänisäna maineikas holsteinori Landgraft I. Suvussa esiintyy paljon täykkäriverta, joka näkyy tamma rakenteessa, muttei todellakaan luonteessa!

Toimii ajatuksen voimalla

Herkkä tamma on hyvin perusratsastettu ja toimii hyvin istunnalla ja treenaakin näitä asioita kokoajan lisää Sannan kaverina. Kiltti tamma on kaikkien käsiteltävissä ja ratsastettavissa. Elastiset liikkeet ovat miellyttävän tuntuisia koosta huolimatta. Hissun lennokkaat liikkeet vaativat ratsastajalta jonkin verran kehonhallintaa ja tasapainoa. Kokeneemman ratsastajan suun vetää taatusti hymyyn laadukas laukka!

Taitava Hissu on kisannut ulkomailla 120 cm esteratoja. Hissulla on hyvä hyppytekniikka ja se onkin on varma hyppääjä, joka ei anna ratsastajan virheiden häiritä hyppy-suoritustaan.

Koulupuolella tamma taitaa HeA asiat + avot, sulut, väistöt, etu- ja takaosakäännökset, vastalaukat sekä laukanvaihdot. Kaunisliikkeinen tamma opetteleekin koulupuolen asioita kokoajan lisää.

Hiljainen porisija  

Hellyttävä Hissu on uusimpana tulokkaana herättänyt kaikkien hellyyden tunteet. Asiallisen ja korrektin ladyn suurin mielenjärkytys ilmenee kuuluvana törinänä, joka viihdyttää kyllä kuulijoitaan. Tamma on suvaitsevainen ratsastajan virheille ja sietää niitä eikä nokkaudu moisista. Hissun onki todettu olevan erittäin ruunamainen tamma!

Mukava maastokaveri

Maastossa tarkkajalkainen ja pitkäsäärinen Hissu on hieno kaveri. Kamalimpia mörköjä tervehditään pörisemällä ja jatketaan matkaa! Se ei pelkää mitään ja lennokkaat liikkeet pääsevät oikeuksiinsa kun tilaa on liikkua!

 

Jalo ja hyväntahtoinen tamma herättää heti kaikissa lämpimiä tunteita.

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png