Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Virhe
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder kukka is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Kaunis Kukka

[sigplus] Critical error: Image gallery folder kukka is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

kukka2.JPG

Kukka on oikealta nimeltään Taikakakkara. Nimi kuvaa tammaa mainiosti. Kukan tavaramerkki on kaunis hulmuharja, jota korostaa hienolle neidille sopiva nätti väritys.

Kukka on aina reipas "neiti kesäheinä". Kukka on kooltaan vähän reilu 150 cm ja rakenteeltaan sopusuhtainen. Kukka on syntynyt 2003 ja tarkemmat tiedot löydät sukupostista.

Kiltti kaunotar

Luonteeltaan Kukka on kiltti ja mukava. Sen asema on laumassa keskivaiheilla ja neiti onkin rauhaa rakastava. Naismaiseen tapaan tamma saattaa hössöttää jännissä tilanteissa tai uusista asioista, mutta tottuu nopesti muuttuviinkin tilanteisiin. Kukka on kiltti ja reipas suomineito,  kaikkien käsiteltävä ja hoidettava. Kukka on myös yritteliäs, ja yrittää varmasti aina miellyttää ratsastajaa tekemällä oikein. Kukkasta voisi sanoa rakkaudella, että se on hyvätahtoinen, kaikkien rakastama höppänä. Kukka sekoittaakin välillä lauman jätkien päät ja pojat kisailee kaunottaren huomiosta.

Pirtsakka työmyyrä

Kukka on monipuolinen suomenhevonen, jolle käy kaikki ratsastuksen lajit. Töihin lähdetään aina yhtä iloisesti tukka hulmuten. Kukka taitaa koulua heB verran, ja lisäksi tekee väistöt ja taivutukset mukavasti. Esteillä tyttö on varovainen: re 60 sujuu varmasti rutiinilla ja yksittäisinä menee enemmän suurella sydämellä. Kukan mielestä esteet on aivan huippu juttu! 

Varmajalkainen Kukka on reipas maastossa ja toimii moitteetta kaikilla. Neito on kentällä herkkä ratsataa, siksipä se onkin kerännyt vahvan kannattajajoukon sekä aikuisista ja junnuista. Kukasta on kasvamassa tammojen joukosta oiva luottoponny Sapiinan suuriin saappaisiin.

Kukan galleria

Kuvanauha aukeaa isompaan ikkunaan klikkaamalla kuvaa.

{gallery slider=boxplus.carousel}kukka{/gallery}

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png