Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Reipas Riinan Vappu

Riinan Vappu, tutuille Vappu vaan, on vuonna 2002 syntynyt pieni suomenhevostamma, sukutiedot.  Vappu on säkäkorkeudeltaan noin 143 cm, eli piensuomenhevosen mitoissa.

Innokas pikkuneiti

Pikkutamman liikkeet ovat ison hevosen luokkaa. Vappu on lauman vahtikoira, joka suhtautuu nuivasti kaikkeen uuteen ja uusiin tulokkaisiin, siksipä häntä kutsutaankin välillä yrmeliksi. Vappu on valloittanut kaikki totisella yritteliäällä luonteellaan sekä mutkattomuudel- laan.

Vappu taitaa ratsun perustaidot HeB tasolla + väistöt, etu- ja takaosakäännökset sekä avotaivutukset sujuvat mallikkaasti. Laukkaaminen on Vapusta mukavaa, ja laukka onkin elastinen ja iso! Esteistä ja puomeista neiti innostuu, esteillä on harjoiteltu 60 cm ratoja. Esteille ja jumppasarjoille riennetäänkin häntä huiskien! ! Laukka on noin pieneksi hevoseksi aivan valtavan matkaa voittava, kuten muutkin askellajit.

Sisaren jalanjäljillä

Vappu on vanhemman tammamme Sapiinan pikkusisko, ja iloksemme olemukseltaan sekä luonteeltaan kuin nuorempi versio suositusta luottoratsusta! Vappu alkaa päivä päivältä muistuttamaan yhä enemmän isosiskoaan, erona vielä nuoruuden intoa puhkuva olemus! Välillä uusia asiota pitää tervehtiä ihan pörinällä.

Leppoisa maastokaveri

Vappu on maastoissa kuin kotonaan ja nauttii silminnähden samoilusta. Vappu on varmajalkainen ja luontoinen kaveri missä vain, mörköjä ei vastaan tule. Vappu on myös tottunut ajamiseen kaikenlaisilla vehkeillä ja nauttiikin rekiretkistä.

Ajelu maistuu aina!

Vapulla voi myös ajella sekä reellä että kärryillä. Se jaksaa kärsivällisesti seistä ja odottaa hiljaa milloin lähdetään. Vappu reipas askellus reen edessä setolkka-kellon soidessaon nautinnollinen kokemus ja erinomainen vastapaino kenttätyöskentelyyn, kaikkien mielestä!

 

 Se on kumma, vaikka Vappu ei ole aina aurinkoinnen, sen selässä alkaa aina hymyilyttämään...

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png