Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Virhe
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder Vilma is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Vahva Vilman Kukka

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Vilma is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

IMG_3252 (1280x991).jpg

Vuonna 1996 syntynyt suomenhevostamma on tallin Emäntä. Vilma pitää laumansa näennäisesti kurissa ja nuhteessa. Tosipaikan tullen Vilma kysäisee kuitenkin Sapiinalta miten pitää toimia. Sukutiedot.

Vilma on 163 cm korkea raamikas ja komea suomenhevostamma. Rakenteeltaan Vilma on raskas- pitkärunkoinen siksi onkin hämmästyttävää, miten kevyt ja ketterä hevonen voi välillä olla!

Vilma on varma ja innokas opettaja esteille. Sen kanssa on hyvä harjoitella tekniikkaa ja hyppyjä pienillä esteillä. Vilman kanssa ei hypatä enää yli 60 cm esteitä. Koulupuolella tamma taitaa HeA asiat + avot, sulut, väistöt, etu- ja takaosakäännökset, vastalaukat sekä estevaihdot.

Arvonsa tunteva rouva

Vilma on opetettu ratsuksi istuntapainotteisten CR-menetelmien mukaan ja on oiva oppimestari istunnasta kiinnostuneille. Tasaiset liikkeet antavat ratsastajalle hyvän tilaisuuden keskittyä omaan istuntaan.

Vilma on kiltti ja erittäin rauhallinen. Se on hyvin itsetietoinen ja suuriluontoinen tamma, joka ei koskaan pyytele anteeksi olemassaoloaan. Ajan myötä ja laumamme suurentuessa Vilma on tosin pehmentynyt, eikä jaksa enää olla kovin kovis vaan toteuttaa jo pehmeämpää vanhemman tamma otetta laumassaan.

Reilu ja rehti ratsastaa

Vilma on ratsastuksessa erittäin varma ja mutkaton tamma. Se on koostaan huolimatta herkkä ja esteillä se syttyy oikein sopivasti! Vilma opettaa ratsastajaa käyttämään apuja täsmällisesti ja oikein.

Vilma taitaa erittäin hyvin ratsun perustaidot, askellajit, lisäykset sekä hyvät siirtymiset. Väistöt ja taivutukset ovat Vilmasta mukavia, kuten etu- ja takaosakäännöksetkin. Laukanvaihdot ovat hauskoja (varsinkin esteillä!) ja vastalaukatkin mennään. Esteissä rouva ei pienillä korkeuksilla välttämättä kehtaa jalkojaan nostella, sen sijaan jumppasarjat ja isommat korkeudet saa rouvan syttymään!
 Koulupuolella uusia asioita treenatessa Vilma vaatii hieman määrätietoisuutta ja täsmälliset avut ratsastajaltaan. Vilman mielestä senkään ei tarvitse tehdä ihan täsmällistä suoritusta, ellei ratsastajakaan tee… mutta parhaillaan yhteistyö Vilman kanssa sujuu ajatuksen voimalla.

Vilmalla voi myös ajella sekä reellä että kärryillä. Se jaksaa kärsivällisesti seistä ja odottaa hiljaa milloin lähdetään. Vilman verkas ja varma askellus reen edessä setolkka-kellon soidessa on nautinnollinen kokemus ja erinomainen vastapaino kenttätyöskentelyyn, kaikkien mielestä!

Vilman galleria

Kuvanauha aukeaa isompaan ikkunaan klikkaamalla kuvaa.

{gallery slider=boxplus.carousel}Vilma{/gallery}

Vilma on vahva kuin kallio, mutta samalla herkkä kuin henkäys...

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png