LAsten ratsastus

LASTEN RATSASTUS- JA PONIOHJELMAT

Järjestämme perheen pienimmille ikimuistoiset poniohjelmat, talutusratsastukset ja kärryajelut poneilla turvallisesti sekä kentällä että maastossa. Minishettis Venni ja Ulla ystävineen tarjoavat ohjelmaa, talutusratsastusta ja kärryajelua. Voimme myös hoitaa poneja ja opetella hevostaitoja.

Muut perheenjäsenet voivat kulkea reiteillämme mukana. Järjestämme yksilöllistä talutusratsastusta aikuisille aloittelijoille hevosilla ja pienille poniratsastajille. Turvallinen maastoretki vaaramaisemassa taluttajan kanssa on kokoperheen yhteinen nautinto!
Ponit viihdyttävät tilauksesta myös vierailemalla tapahtumissa!

talutus maasto

Matalan kynnyksen maastoretki kaikenikäisille

Järjestämme yksilöllistä talutusratsastusta aikuisille sekä  pienille ratsastajille. Turvallinen maastoretki vaaramaisemassa on koko perheen yhteinen nautinto!

Perheiden kanssa teemme 1/2 h maastoreissuja avustajien kera. Aloitamme retken tutustumalla rauhassa hevosiin ennen retkeä. Aikuiset voivat kulkea retkeläisten mukana kävellen tai ratsain, nauttien upeista vaaramaisemista, kesto n. 1/2h.

Talutusmaasto 30€ / hlö
Ajelu 0.5h 20€/hlö (min 3 hlöä)

Vierailemme mielellään myös tapahtumissa ponien kanssa. Kysy erillinen tarjous tapahtumista.

Ponien talvi- ja jouluohjelma

Ikimuistoinen poniohjelma perheen pienimmille

Lasten ojelma alkaa hevosten hoitamiselle, jonka jälkeen valjastamme ponin reen eteen, rekeen sopii useampi lapsi. Ronivaaran tontut ohjaavat lapset ikimuistoiselle retkelle metsämaisemaan. Retken aikana voimme nähdä vilauksia Ronivaaran vanhasta Roni-tontusta. Matkalla saattaa olla myös yllätyksiä. Ponien kanssa rento puuhailu ja rekiajelu upeissa maalaismaisemissa kruunaa monen pienen matkailijan loman. Vanhemmat voivat seurata jalan lasten retkeä, retkellä on mukana vain teidän perheenne. Nautimme retken päätteeksi piparit ja lämpimät juomat.

Jouluohjelma 50€/lapsi

Ponisynttärit Hevostilalla

Vieta Yksilölliset synttärijuhlat ponien kanssa

Tule viettämään juhlasi idylliseen maalaispihapiiriin. Järjestämme hevosohjelman synttäreille. Ohjelmassa hevosten hoitoa, ratsastusta, ajelua ja yhdessäoloa.
Tervetuloa viettämään juhlapäivääsi perinteisellä suomalaisella perhetilalle. Pääset tutustumaan samalla maatilan elämään ja alkupäräisrotuumme Suomenhevosiin. 

Voimme toimittaa juhliin myös tarjoilut tilauksesta, tai voit tuoda omat eväät mukana sopimuksen mukaan.
Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri. Tutustu tarkemmin hevostilavierailuihin ja pyydä tarjous porukalle.