VAELLA KANSSAMME VAARAMAISEMAAN

RAUHALLISET SUOMENHEVOSET JOHDATTAVAT POHJOISEEN LUONTOON

Järjestämme maastoretkiä ja vaelluksia eritasoisille ratsastajille, vasta-alkajista kokeneempiin konkareihin. Kuljemme turvallisilla hevosillamme vaihtelevassa maastossa; yksityisillä metsäteillä, vaarojen rinteillä ja pelloilla. 
Vuoden aikojen vaihtuminen muotoilee maiseman aina uuteen asuun. Perheen pienimmille ja iäkkäimmillekin soveltuvia maastoretkiä ovat avustetutut maastoretket sekä perhemaastoretki. Avustetuilla retkillä on lisähenkilöitä joko avustamassa tai tarvittaessa taluttamassa matkaisia. Olemme suomen ratsastajainliiton ja vaellustallien liiton sekä Green Care Finlandin jäseniä. Eläinten ja ihmisten hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja, tämä näkyy myös tilallamme hevosten elinosoissa ja jokapäiväisessä toiminnassamme.

Rentoudu maastovaelluksella

 Varmajalkaiset suomenhevoset johdattavat matkalaiset luonnon keskelle maalaismaisemaan. Etenemme utuisessa vaaramaisemissa ryhmän tason mukaan. Ohjelman aluksi kentällä nousemme ratsaille ja annamme lähtijöille alkuohjeistuksen. Ennen maastoon lähtöä kertaamme kentällä vielä turvallisuusasiat sekä tarvittaessa ratsastajan avut ja vaikuttamistavat hevoseen. Meillä lähtee eritasoisia vaelluksia ja retkiä päivittäin, soita, ja kysy sinulle sopivaa ryhmää. 
Tilauksesta järjestämme retken lopuksi maittavat tarjoilut tulilla viihtyisässä punaisessa tuvassa tai perinteisessä kyläsepänpajassa, jossa on mukava porista. Tarjoilut (+5€ hlö) sisältävät glögin, makean yllätyksen sekä makkaranpaistoa. 

1 tunnin maastovaellus - 50€

Etenemme ryhmän tason mukaan, joko reippaasti tai rauhallisesti maisemia ihaillen. 

1.5  tunnin maastovaellus - 55€

Soveltuu jo vähän kokeneille ratsastajille. Retken jälkeen voit varata rymällenne tarjoilut tulilla hintaan +5€/hlö. 

SEPÄNPAJAVIERAILU - 85€ 

Vaellus soveltuu jo vähän kokeneille ratsastajille. Voit osallistua hevosten varustamiseen ja hoitamiseen reissun yhteydessä. Nautimme rauhallisen hetken hevosten seurasta ja hoidamme matkakumppaneita. 
Retki päättyy pihapiirin idyllisessä vanhaan kyläsepänpajaan, jossa tarinoimme tulilla. Nautimme samalla lämpimät suolaiset ja makeat tarjoilut, tarinoiden ystävistämme suomenhevosista. Retken hinta sisältää maittavat tarjoilut tulilla.

TUNNIN KUUTAMOMAASTO - 60€

Talvi-iltaisin kuutamomaastossa samoilemme rauhallisilla metsäpoluilla kuun loisteessa. Jos onni suosii, voimme nähdä taivalla myös revontulien näytelmän ja metsäneläimiä. Kuun paisteessa tehty minivaellus kynttiläkuusien keskellä rauhoittaa kiireisenkin mielen! Kuutamomaastoa ratsain soveltuu jo perustaidot osaaville ratsastajille, jotka hallitsevat hevoset itsenäisesti. Kokenut ratsastajat voi lähteä kuutamomaastoon myös ilman satulaa. 
Retken lopuksi voit varata rymällenne tarjoilut tulilla hintaan +5€/hlö. Tarjoilut sisältävät glogin, makean yllätyksen sekä makkaranpaistoa idyllisessä ympäristössä.

2 tunnin maastovaellus - 65€

Soveltuu kokeneemmille ratsastajille. Voit osallistua hevosten varustamiseen ja hoitamiseen reissun yhteydessä. Retken jälkeen voit varata rymällenne tarjoilut tulilla hintaan +5€/hlö.

0,5 tunnin Talutusmaasto - 30€

Talutusmaastot soveltuvat erityisesti lapsille, pienet ponit ovat lasten kestosuosikkeja, mutta lapset voivat ratsastaa myös rauhallisilla suomenhevosilla. Avustetut maastot soveltuvat kaikenikäisille ja tasoisille ratsastajille. 

Perhemaasto retki  ja avustetut maastoretket


Avustetut maastot soveltuvat kaikenikäisille ratsastajille. Saat henkilökohtaista apua ja opastusta Näille reissuille voit lähteä myös ilman satulaa tai terapiavyön kanssa. Avustetut maastot soveltuvat myös erityisryhmille ja liikuntarajoitteisille. Käytössämme on selkäännousurampit ja piha-alueemme sekä talli ovat helppokulkuisia sekä esteettömiä.
Perhemaastoretki on yksilöllinen retki, joka on vain teidän ryhmällenne järjestetty ohjelma. Min. 4 hlön ohjelma, johon voidaan halutessanne ottaa lisää ryhmäänne kuuluvia henkilöitä. 
1 h Perhemaastovaellus - 180€ - 4 hlöä, lisähenkilöt +40€/hlö
Tarjoilut tulilla saatavana kaikkiin retkiin +5€/hlö, tilaa ennakkoon.

Varaukset ja tiedustelut

Pyydämme ystävällisesti varaukset ennakkoon. Voit varata ohjelman yllä olevasta listasta. Huomioithan, että kaikki ohjelmamme eivät ole listassa. Muut ohjelmat varataan sähköpostitse tai puhelimitse (Pahoittelemme, että puhelinverkko alueellamme on huono, joten puhelut eivät aina yhdisty). Järjestämme tilauksesta kuljetuksen ryhmille Rukan tai Kuusamon alueelta.

Kuvagalleria