Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Hevostoimintatunnit -ja kerhot

Hevostoimintaryhmä soveltuu kaikille, jotka haluavat touhuta hevosten kanssa muutakin kuin pelkästään ratsastaa. Ryhmissä harjoitellaan sekä ratsastusta, että toteutetaan voimaannuttavaa hevostoimintaa. Ryhmä on lapsille hyvä paikka harjoitella ryhmässä toimimisen taitoja ja sosiaalisia tilanteita. Hevostoiminta on nuorille ja aikuisille voimaannuttava, ja rentouttava mahdollisuus avata lukkoja ja latautua arjen haasteisiin. Ryhmien koko elää osallistujien tarpeiden mukaan. Omat ryhmät eri kohderyhmille, lapsille, nuorille, sekä aikuisille. 

Hevoselämysryhmä on elämyksellinen ja rauhallinen pienryhmä, jossa painotus ei ole pelkästään ratsastuksen opettelussa, vaan myös yhteistyössä ja yhteyden löytämisessä hevosen kanssa. Toki opiskelemme myös ratsastusta sekä hevostaitoja, mutta rauhallisessa pienryhmässä opit myös mm. maasta käsin työskentelyä. Samalla opit ymmärtämään ja tulkitsemaan hevosen eleitä sekä ilmeitä ja opit oman kehonkäytöllä kommunikoimaan hevosen kanssa. Matkalla hevosten maailmaan, opit myös samalla  lisää itsestäsi.
img_0183.jpg

Hevostaitokerhoissa opetellaan hevostenhoidon lisäksi käsittelyä ja hevosmiestaitoja. Oma kerhonsa on myös aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta hevosharrastuksesta, sekä lapsille, että aikuisille. Omat äijäryhmät myös miehille ja pojille.

Hevostaitokerhot aloittivat toimintansa Ronivaarassa syksyllä 2009. Kerhot soveltuvat kaikille tallilla kävijöille, joita kiinnostaa tutustua hevoseen ja sen hyvinvointiin! Ryhmissä sekä aloittelijoita, kokeneita, tuntiratsastajia, yksäreitä, vanhempia ja muita heppainnokkaita ihmisiä. Kerhot sisältävät kaiken hevosen varustamisesta terveystietoon.

Opi kerhossa hevosten hoitoa, varustamista sekä varusteiden nimiä ja huoltoa. Opit myös hevosen käsittelytaitoja, kommunikointia ja hevosmiestaitoja ja näet eri-ikäisiä hevosia, myös varsoja sekä koet ikimuistoisia hevoselämyksiä.

Vuoden 2018 kerho kokoontuu perjantiasin, mahdollisesti lauantaisin. Ohjaajana toimii SRLn kouluttama ohjaaja Aino Ervasti apureineen.
Kerhon hinta on 20€/kk. Kerho kokoontuu syksyllä loka- ja marraskuussa, keväällä helmi-, maalis- ja huhtikuussa. Kerho on ala-aste-ikäisille, kysy pienemmille lapsille ponihetkiä.


Kerholaiset voivat varata ratsastusta kerhon yhteyteen 0.5h hintaan 10€/hlö.

Tervetuloa kerhoilemaan!

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png