Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Muut karvakorvat

Pihapiirissä asustaa isäntäväen ja hevosten lisäksi myös muita karvakorvia. Lemmikkien virkoja toimittavat tällä hetkellä tallin kuningas Otto-kissa ja pihapiirin virallinen koiraprinsessa Lotta ja perintöprinsessa Nita. Talon kuningatar on Minttu kissa.

Otto ja minttu kissat

Itsevaltias tallikissa Otto köllöttelee pääsääntöisesti tallissa. Otto ulkoilee talvisin vain hetkittäin, tallin siivouksen aikoihin. Kesällä Otto viihtyy pitkäänkin pihalla, mutta sadekelin yllätettyä Otto syöksyy talliin kuivaan. Otto on harvinaisen seurallinen kissa. Se tulee kentälle apulaisopettajaksi ja seuralaiseksi, ellei Nita ole maisemissa. Se pyörii tallihommissa apuna kaiken aikaa ja pitää, kuten kaikki kissat, alamaisten osoitttamasta jumaloinnista ;)

Talon kuningatar on Minttu kissa, joka on ottanut jo vetovastuun tuholaistorjuntaosastolla väistyvältä Otolta. Minttu on virkaintoinen, aktiivinen prinsessa, joka metsästysten väliajat nukkuu sisällä talossa henkilökunnan palveltavana, ja vähän koirien kiusana...

maisa (2).JPG

Lotta

Pihassa kaikki tervetulleeksi toivottaa talon prinsessa Lotta :) Maisa on ystävällinen ja rauhallinen kiharakarvainen noutaja, josta on ihanaa olla palvottavana! Lotta touhuaa pihapiirissä nuoruuden innolla

Nita

Pihapiirin toinen haukkuvastaava on lyhytkarvainen saksanseisoja Nita. Nita on ystävällinen hömppä, jonka käytöksessä näkyy Maisaa nuorempi ikä. :D  Nitalla on elämässään kolme tarkoitusta: 1. Seurata Harria, 2. Jahdata Ottoa ja Minttua, 3. Hengata pihalla.

 

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png