Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Ruska Laukka Ky

Perheyritysten takana toimivat tallin rutiinien pyörittämisestä vastaavat talon emäntä Sanna ja isäntä Harri monitaitoisen ja ahkeran porukan kanssa. Tutustu tarkemmin tilan isäntäväkeen.

RL-logo2014-EN-FI.png

Ruska Laukka Ky on 2006 perustettu Kuusamossa toimiva perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia hevospalveluja vuoden ympäri. Monipuolisista palveluista löytyy vaihtoehto sekä paikallisille harrastajille että matkailijoille.

Parin hevosen talli on laajentunut vuosien aikana, tilalla asustaa noin tusina hevosta. Olemme laajentaneet ja kehittäneet toimintaa kokoajan vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Nykyisin tilalla on säännöllistä tuntitoimintaa, valmennuksia, hevosohjelmia, sosiaalipedagogista hevostoimintaa, monipuolisia asiakasmaastoja ja rekiajeluita.

Ruska Laukka Ky

Yritys tarjoaa monipuolisia hevos- ja ratsastuspalveluita Kuusamon Meskusvaarassa. Perinteiset suomenhevosemme johdattavat asiakkaat  maastoretkelle ratsain ja rekikyydillä upeisiin vaaramaisemiin. Suomenhevoset perehdyttävät asiakkaita tunneilla ja valmennuksissa syvemmin ratsastuksen maailmaan.

Asiakkaitamme ovat matkailijat, ryhmät, leiriläiset, tuntiratsastajat, valmentautuvat ratsastajat, lapsiperheet ja hevosen omistajat. Meille tärkeitä arvoja ovat perhe, yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys, jossa kaikilla on mahdollisuus osallistua toimintaan.

Petäjäkylä Ky

Toinen vuodesta 2001 toiminut perheyrityksemme Petäjäkylä Ky tarjoaa monipuolisia majoituspalveluja sekä mökeissä että  viihtyisässä perhehotellissa Kuusamon keskustassa. Tarjoamme viihtyisää mökkimajoitusta Petäjälammen rannalla, (www.petajalampi.fi) sekä hotellimajoitusta pienessä perhehotellissamme Kuusamon keskustassa, (www.kuusanka.fi).

Ruska Laukka Ky kartalla

  icon

 

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png