Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Yksityistunnit ja lyhytkurssit

IMG_4752.JPG

Yksityis- ja pienryhmätunnit

Järjestämme suosittuja istuntatunteja, sekä yksityis- ja paritunneilla, valmennustyyppisesti tai ryhmätuntina. Tunneilla painotetaan yhteistyötä hevosen kanssa ja kuinka hevoseen vaikutetaan.

Tunnilla paneudutaan erityisesti ratsastajan istuntaa ja kehonhallintaa sekä tehostetaan ja minimoidaan apujen käyttöä.  Pyrimme löytämään ratsatajalle käyttöön oikeat työkalut omasta kehostaan, joilla voi vaikuttaa hevoseen oikein ja antaa hevoselle mahdollisuuden liikkua paremmin.

Toinen tavoite on  hevosen ja ratsastajan yhteistyön syventäminen.  Kurssien ja tuntien kouluttajana on Sanna Kallunki. Sannan opetuksessa on vaikutteita CR-menetelmästä ja kehotietoisilta valmentajilta. 

PienryhmäkurssitIMG_1288 (843x1024).jpg

Pienryhmäkurssi on intensiivinen kurssi, jossa tutustutaan opetuksen pohjana olevaan teoriaan. Järjestämme kursseja viikonloppuisin tilauksesta ja suunnittelemme aina kurssin sisällön asiakkaan toiveiden mukaanKurssi voi sisältää myös harjoitteita ilman hevosta ja hevosen kanssa. Tavoitteena on löytää työkaluja omaan toimivaan ja rentoon ratsastukseen. Kurssit voidaan järjestää myös arki-iltaisin.

 • Hevostaitokurssi
  Viikonlopun räätälöidyt hevostaitokurssit sekä lapsille, junnuille että aikuisryhmille.
  Sennukurssit ja tehoviikonloput
  Suunnittelemme yksilölliset kurssit myös pienelle porukalle.
 • istuntakurssi
  Yksilölliset 1-3 päivän istuntakurssit
 • Valmennusleiri
  Intensiiviset valmennusleirit ja kurssit

Järjestämme sekä päiväkurssit että pidemmät  kurssit ja leirit ruokailuineen ja mukavan majoituksen kanssa. Kysy tarjoukset kurssista porukoille. Kesäleirien hinnat ovat kesän leiriesittelysivulla.

Kurssilaisille viihtyisä majoituksen perheyrityksessämme sekä muut  hevospalvelut toiveidenne mukaanMajoituspalveluista www.petajalampi.fi.

IMG_9811 (800x575).jpg

Aikuisten hevostaitokurssi

Kurssin aikana perehdymme rauhassa hevosmiestaitoihin ja ratsastukseen. Hevostenkäsittelyä maastakäsin, perehtymistä hevosiin ja lajinmukaiseen käyttäytymiseen. Ratsastamme pienryhmissä.

Kurssi sopii sekä aloitteleville ratsastajille että edistyneemmille ratsastajille, jotka haluavat tehostaa yhteistyötä hevosen kanssa ja oppia tuntemaan paremmin hevosten maailmaa. Teemme kurssin aikana harjoituksia ja  sopimuksen mukaan ratsastusta ja maasta-käsittelyä.

2 päivän ratsastus- ja hevostaitokurssi

Viikonlopun aikana tehdään harjoituksia, joiden aikana keskitytään erityisesti istuntaan ja sen parantamiseen. Kurssin aikana on teoria-osuus ja 3 tai 4 tuntia ratsastusta jaettuna 2 päivän ajalle.  

Istuntaan painottuva henkilökohtainen opetus toteutetaan 1 - 3 henkilön pienryhmissä. Kurssin aikana keskitytään oman kehon hallintaan ja apujen täsmälliseen käyttämiseen sekä tasapainoiseen istuntaan. Kurssi sisältää myös teoriaa oman kehonkäytön parantamisesta  ratsastuksessa.

Viikonlopun ohjelma soveltuu erittäin hyvin jo perustaidot hallitseville ratsastajille, jotka haluavat parantaa omaa istuntaansa ja yhteistyötään hevosen kanssa. Kurssilta saat palautetta ja harjoituksia myös kotiin viemisiksi.

IMG_3217 (1280x853).jpg

3-päivän ratsastus- ja hevostaitokurssi  

Tutustu syvemmin ratsastuksen saloihin intensiivisellä kolmipäiväisellä kurssilla. Ohjelma voidaan suorittaa mm. pidennetyn viikonlopun aikana tai muuna sovittuna ajankohtana. Varmistaaksemme henkilökohtaisen ohjauksen ja parhaan oppimistuloksen tunnit pidetään 1-3 hengen pienryhmissä. Pidennetty viikonloppu sisältää 5h ratsastusta (esim. pe 1,5h, la 1,5 ja su 2h).  

Keskitymme kehonhallintaan ratsailla, ja istunnan korjaamiseen ja rakentamiseen mielikuvien ja fyysisten harjoitusten avulla. Kurssin aikana tehostetaan ja minimoidaan apujen käyttöä ratsastuksessa. Kokeneempien ratsastajien kanssa  syvennytään myös hevoseen vaikuttamiseen ja liikkumisen parantamiseen.

Istuntakurssit soveltuu erittäin hyvin perustaidot hallitseville ja edistyneemmille ratsastajille, jotka haluavat parantaa omaa istuntaansa ja yhteistyötään hevosen kanssa. Kurssi soveltuu sekä tuntiratsastajille että oman hevosen omistajille. Ohjelma voidaan rakentaa myös soveltumaan aloitteleville ratsastajille, jotka haluavat henkilökohtaisen opastuksen sekä hevosen kanssa työskentelyyn että ratsastuksen saloihin. Sisältää teoriaa, jossa keskitytään istuntaan ja kehonhallinnan parantamiseen ratsastuksessa. Kurssilta saat palautetta ja harjoituksia kotia.

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png