Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Monipuoliset ratsastustunnit

ratsastustunnit-250x185.gif

Tuntivalikoimastamme löytyy mieleinen tunti jokaiselle harrastajalle.  Meillä on tehokkaat ryhmät, joissa yksilöllinen opetus sekä koulutetut ja turvalliset hevoset. Perustuntien lisäksi järjestämme  valmennusta, minitunteja, talutusratsastusta sekä maastoja.

Tuntimme järjestetään joko isolla ulkokentällä tai valoisassa säänsuojassa maneesissamme. Käytössämme on hyvä ja monipuolinen este- ja kavalettikalusto, joiden avulla voimme toteuttaa monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Kysy vapaita paikkoja joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Ratsastamme sekä koulua- esteitä, maastossa ja välillä myös ilman satulaa. Tunneilla kiinnitetään huomiota erityisesti ratsastajan kehonhallintaan ja istuntaan sekä apujenkäyttöön, sekä kommunikointiin ja yhteistyöhön hevosen kanssa. IMG_8024.jpg

Tuntivalikoimassa 

  • Talutustunti
  • Minitunnit aloitteleville
  • Alkeisryhmät
  • Perusryhmät
  • Jatkoryhmät
  •  Sennuryhmät
  •  Valmennusryhmät
  • Yksityis- ja istuntatunnit
  • Hevostaito- ja hevoselämystunnit

Vakiotunneilla ratsastamme tasoryhmissä, missä saat paljon henkilökohtaista ohjausta. Ryhmän tavoitteet asetetaan ryhmäkohtaisesti. Joku haluaa kehittyä tosissaan ratsastajana, toinen haluaa harrastella hevosen kanssa rauhalisessa tahdissa. Painotamme myös hevosten käsittelyä ja hevosmiestaitojen merkitystä kaikessa toiminnassamme, opetamme niitä myös asiakkaillemme. Opetusmenetelminä perinteisten lisäksi käytössä on istuntaan keskittyviä menetelmiä. Opetuksen tavoitteena on harmoninen ratsukko ja apujen täsmällisyys.

Järjestämme viikoittaisten valmennustuntien lisäksi säännöllisesti ulkopuolisia valmentajia Ronivaaraan, vakiokävijämme voivat osallistua valmennuksiin hevosillamme

Tuntien selityksiä

Minitunnit ovat tarkoitettu kaikenikäisille aloittelijoille. Harjoittelemme ratsastuksen lisäksi hevosten käsittelyä ja opettelemme rauhassa hoitamaan sekä varustamaan hevosen. Ratsailla opettelemme perustaitoja, ratsastajan avut, askellajit ja ohjaamisen.  Kun taidot ovat hallinnassa, siirrymme ratsastamaan tasoryhmiin.

Ryhmätunnit ovat viikoittain iltaisin pyöriviä vakiotunteja. Voit varata viikottaisen vakiotunnin tai vaikkapa kaksi!  Ryhmissä on aina jonkin verran peruutuspaikkoja vapaana, kysy tarkemmin irtotunteja puhelimitse. Järjestämme ryhmätunteja muina aikoina myös tilauksesta. Yksityiset ratsukot voivat osallistua sopimuksen mukaan kaikille tunneille.

Valmennustunneilla ratsastaminen on tavoitteellisempaa ja suunnitelmallisempaa kuin perustunneilla ratsastaminen. Valmennustuntilaisemme voivat halutessaan osallistua  valmennuksiin ja muualla tapahtuviin kisoihin hevosillamme.

Paritunnilla on 2 osallistujaa, joten opetus on yksilöllistä ja keskitymme osallistujien toiveiden mukaisiin asioihin.

Ponimaastossa tai talutustustunnilla pienet voivat turvallisesti tutustua hevosiin ja ratsastamiseen taluttajan kanssa.

Hevostaitoryhmissä opiskelemme ratsastuksen lisäksi hevostaitoja ja kommunikointia hevosten kanssa. 

Järjestämme tunteja ympäri vuoden, lukuun ottamatta juhannusaattoa, joulun pyhiä ja uutta vuotta, jotka vietämme perheen kesken.

Ratsastuskuvia galleriassa

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png