Ruska Laukka - Monipuoliset Suomenhevospalvelut Kuusamo, Ruka

Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Valmennusryhmät ja kisatoiminta

valmennusryhmätIMG_1288 (843x1024).jpg viikoittain

Pitkäjänteisen toiminnan myötä aktiivisia ratsastajia on siirtynyt valmennusryhmiin.  Pienryhmissä keskitytään ratsukon kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Valmennuksen tavoitteena on kehittää ratsukoita tavoitteellisesti. 

Valmennusryhmien toiminta on tavoitteellista ratsukon kehittämistä ja kouluttamiselle. Valmennusryhmissä paneudutaan myös hevosten hyvinvointiin ja omaan harjoitteluun.

Valmennusryhmien toiminta on molemmin puolin sitoutunutta, tavoite on kehittää valmennettavan ratsastustaitoja. Valmennusryhmään voi osallistua omalla tai tallin hevosella. Valmennusryhmissä harjoittelu jaotellaan kausiin ja treenataan sekä koulua että esteitä. Jos olet kiinnostunut valmennusryhmien toiminnasta, kysy lisää Sannalta!

Vierailevat valmentajat

Ronivaarassa on omien valmennustuntien lisäksi mahdollisuus osallistua sitoutuneiden valmentajien valmennuksiin. Tilalla käy säännöllisesti vierailevia valmentajia ja vierailevat ratsukot ovat myös tervetulleita valmennuksiimme. Kuljemme porukalla myös valmennuksissa kauempanakin :)

Säännöllisesti meillä vierailee mm. seuraavat valmentajat:

  • Maria Fraser-Baggström
  • Arto-Pekka Heino
  • Mari Sandberg
  • Tiina Bergbacka

Artsin tai Marian kouluvalmennuksia Ronivaarassa on kuukausittain. Estevalmennuksissa käymme vierailemassa sekä Oulussa että Rovaniemellä Pinja Immmosen silmän alla. Säännöllisesti valmentautuvat hevosemme tarjoavat vierailijoille mukavia ratsastusnautintoja myös kentällä. Ronivaaran hevosilla valmennuksiin etusijalla ovat vakituiset kävijämme. Tutustu tuleviin valmennuksiin Ajankohtaista 2017!

Vierailevat ratsukot ja yöpyminen

Valmennuksiin ovat myös vierailevat ratsukot tervetulleita. Hevoset voivat yöpyä Ronivaaran tallissa ja ratsastajat mukavasti Petäjäkylän mökkeihin

IMG_9632 – Kopio (400x280).jpg

Kilpailutoiminta ja kisamatkat

Järjestämme harjoituskisoja Ronivaarassa, sekä vierailemme kisoissa ympäri suomen. Kisaamisesta kiinnostuneiden valmennusryhmissä perehdymme kisatoimintaan. Kisoja Ronivaarassa on järjestetty vuosikausia. Muualle suuntautuvien kisamatkojen ja valmennusten sekä kotona vierailevien valmennusten takia, viikonloppumme ovat aika varattuja. Kilpailutoiminnan oleellinen osa on kilpailumatkat, joita teemme porukalla muualle kisoihin. Kisamatkoja järjestetään Pohjois-Suomen 1 ja 2. tason kilpailuihin. Jos olet kiinnostunut kisaamisesta tallin hevosilla, ota yhteyttä Sannaan.

Valmennus- ja kisakuvia galleriassa

Kuvanauha aukeaa isompaan ikkunaan klikkaamalla kuvaa.

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png