Meet the Traditional Finnhorses

lumoudu suomenhevosten luonteesta
ratsastusretket kaikenkokoisille
tutustu hevosten maailmaan
iloiset irtiotot arjesta
ikimuistoiset hevosohjelmat
retket sekä aloittelijoille että kokeneemmille
mukavia muistoja
ajatonta yhdessäoloa ja iloa
ihastu pieneen venniponiin
rauhaa ja rentoutumista
voimaannuttavat maastoreissut
yksilölliset tunnit, kurssit ja valmennukset pienryhmissä

Select language

  EN  

  FI  

  RU

Tervetuloa vierailijat

Vierailevat ratsukot ovat tervetulleita valmennuksiimme. Voimme majoittaa vierailevat ratsukot valmennuksen ajaksi. Tilat vieraiden tavaroiden säilytykseen ja kuivatukseeIMG_5365.JPGn löytyvät myös tallista.

Valmennuksiin ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset valmennuksiin pyydetään tekemään viimeistään viikkoa ennen valmennusten alkamista. Ronivaan vakioporukan varaukset valmennuksiin tallilla tuttuun tapaan.

Pyydämme vierailevien ratsukoiden valmennuksiin ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse Sannalle puh. 040 730 3574.

Perumiset on tehtävä vähintään viikkoa ennen valmennuksen alkua. Valmennukset maksetaan etukäteen tilille ennen valmennuksia. Aikaisemmat kuin viikkoa ennen tehdyt perumiset vaan ilmoitetaan Sannalle. Alle viikkoa ennen valmennusta tehdyt perumisesta on sovittava suoraan valmentajan kanssa, joka palauttaa rahat ainoastaan lääkärintodistuksen perusteella.

Käytännöt ja yöpyminen

Tarjoamme vierailijoille talvella tallipaikan ja kesän aikana tarjolla on lisäksi laidun- ja pihattopaikka yöpymistä varten. Päivänvierailevat trailerit pysäköidään maneesin viereen, jossa lastaus  ja purku suoritetaan. Yöpyvät purkavat hevoset ladon päätyyn, trailerin voi jättää parkkipaikalle halutessaan yöksi. Maneesista löytyy tarvittaessa talikot ja paljut pihan siivousta varten. Maneesin seinällä on käytännön ohjeita pihapiirissä liikkujille.

Huomioithan, että pihapiirimme on savuton.

Contact us

Varaus - booking
+358 40 5300 603
Toimisto - Office
+358 40 7303 574
E-mail
info@ruskalaukka.fi

Follow us

How to find us

Meskusvaarantie 79B
93800 Kuusamo
icon

SRL_jasentalli_web.jpg
Suova_logo_rgb_72pix_pieni.jpg
sospped.png
Sosiaalipedagoginen Hevostoimintayhdistys ry
smartum.png
epassi.jpg
edenred.png