Ratsastuspalvelut

Koe oppimiseniloa suomenhevosten kanssa

Tallimme on SRL:n hyväksymä talli, joka on toiminut vuodesta 2006. Tarjoamme monipuolisesti suomenhevoaohjelmia, maastoratsastusta sekä ratsastustunteja, joissa on yksilöllinen opetus. 
Toimimme vastuullisesti, olemme SRL:n hyväksymä talli ja Suomen Vaellustallien liiton sekä Green Care Finladin jäsen, sekä osallistumme aktiivisesti hevosten hyvinvointia lisääviin hankkeisiin.

Ratsastustunninit ryhmissä 

Opetamme ratsastusta monipuolisesti tunneilla. Ratsastamme monipuolisesti koulua, esteitä, maastossa ja välillä myös ilman satulaa.
Hevosemme ovat kilttejä ja asiakastyöhön sopivia. Opetamme ja arvostamme ratsastuksen lisäksi hevosten käsittelytaitoja ja hevosmiestaitoja. 


Tuntihinnasto

Irtotunti ryhmässä - 24€ 
Vakiotunti ryhmässä - 22€ 
Yksityistunti 45 min - 45 € 
Yksityistunti 60 min - 55 € 
Pienryhmätunti - 30€

Lapsille sopivat tunnit

Minitunti - 30 € 
30 min talutus - 30 € - Tunnin yhteydessä
15 min talutus - 10€ - Tunnin yhteydessä 
30 min ponin vuokraus - 10 € - Hevosmiestaitoisille huoltajille

Miellyttävät minitunnit

Opettelemme hevosen varustaminen ja ratsastuksen perusteet yksilöllisesti ryhmissä.  Opetamme ratsastuksen perusteet ja hevosen käsittelyn aloittelijoille minitunneilla. Yksilölliset tunnit sopivat kaikenikäisille, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ratsastusharrastus. 

Minitunnilla voi olla yksin tai kavereiden kanssa. Etenemme tunneilla ikätason ja taitojen mukaan rauhassa kiiruhtaen. Taitojen karttuessa siirrymme alkeisryhmään, jossa pärjäät jo hevosesi kanssa itsenäisesti. 

Yksityistunnit ja valmennukset

Pienryhmä tai yksityistunti ovat miellyttävä ja tehokas tapa edistyä ratsastajana. Tarjoamme yksityis- pari-, että pienryhmätunteja, joissa yksilöllinen opetus ja turvalliset hevoset. Pienryhmätunti on hyvä tapa paneutua juuri sinulle tärkeisiin asioihin ja parantaa sitä kautta ratsastusta. 
Opetusmenetelminä perinteisten lisäksi käytössä on istuntaan keskittyviä menetelmiä. 
Opetuksen tavoitteena on harmoninen ratsukko ja apujen täsmällisyys. Yksilölliset tunnit Ronivaaran maneesissa/kentällä sään tai muulla sovittaessa. Muualla tapahtuville valmennustunneille lisätään matkakulut.

Pienryhmätunnit

Yksityistunti 45 min - 45 € 
Yksityistunti tai istuntatunti 60 min - 55 € 
Pienryhmävalmennus - 30 € - 3 - 4 hlöä 
Paritunti - 40 € - 2 hlöä 

Vierailevat valmentajat

Ronivaarassa on mahdollisuus osallistua vierailevien valmentajien valmennuksiin. Tilalla käy säännöllisesti valmentajia ja vierailevat ratsukot ovat myös tervetulleita valmennuksiin. Järjestämme säännöllisesti valmennuksia, mm. Maria Fraser-Baggström ja Arto-Pekka Heino. Kysy valmennuksista tarkemmin.

Sopiva ryhmä kaikentasoisille 

Tuntivalikoimasta löytyy sopiva kaikille, olitpa sitten koulu- tai esteratsastaja, istunnasta ja itsensä kehittämisestä tai hevosen liikkumisesta ja biomekaniikasta kiinnostunut harrastaja. 

Meillä on mukavat ryhmät, joissa on yksilöllinen opetus sekä koulutetut ja turvalliset hevoset. Perustuntien lisäksi järjestämme valmennusta, minitunteja, talutusratsastusta sekä maastoja. 

Tuntimme järjestetään joko isolla ulkokentällä tai valoisassa säänsuojassa maneesissamme. Käytössämme on hyvä ja monipuolinen este- ja hevostoimintakalusto, joiden avulla voimme toteuttaa monipuolisesti erilaisia tehtäviä tunneille.