tilavierailut ja huskyohjelmat


Ronivaaran luonto- ja maatilaympäristö tarjoaa miellyttävän vierailuympäristön, jossa pääset tutustumaan kiirettömään paikalliseen elämään. Eläinten ja ihmisten hyvinvointi on meille pääasia. Tilalla saat tilaisuuden tutusta mm. hevosiin, koiriin, kanoihin ja lampaisiin omaan tahtiin ja rauhassa. Perehdymme eläinten kanssa kommunikointiin ja pääset mukaan seuraaman vuodenaikojen mukaan muokkautuvaa arkea aidolla pohjoisen tilalla. Kaikki vierailut ja ohjelmat ovat yksilöllisiä pienryhmiä.

Vastuullisuus edellä

Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme sekä ihmisten ja erityisesti eläintyökavereidemme hyvinvoinnista. 
Ronivaaran tilan hevos- ja koiraohjelmissa on yksityiset ryhmät, joten saat rauhassa ohjelmasta. Toiminnassamme huomioimme erityisesti hygienian, terveyden suojaamisen sekä turvallisuusasiat eläinten knassa oimiessa. 

Vietä Päivä karvakorvien kanssa

Vietä päivä pohjoisen eläintilalla. Pääset kurkistamaan pohjoisen hyvinvointitilan arkeen ja osallistumaan aitoon tilan toimintaan. Järjestämme ikimuistoiset ja voimannuttavat päivät karvakorvein kanssa vuoden ympäri.  Tilavierailut sekä päivä ja aamu pohjoisen tilalla ovat yksityisiä ohjelma, vain teille järjestetty.

Päivä pohjoisen tilalla

Elämyksiä ja kokemuksia hevosten, koirien ja muiden tilan eläinten kanssa.  Koe tilan arki ja vietä aikaa hyvinvoivien eläinten kanssa, oppien kommunikoimaan eläinten kanssa.
Päivän ohjelma sisältää tilan askareita, hevosohjelmaa, huskyohjelmaa tai ajelua ja nikkrointia tilalla sekä toimintaa muiden tilan eläinten kanssa. Päivän ohjelma sisältävät maittavat tarjoilut luonnollisesti paikallisista raaka-aineista. 
Kysy tarkemmin teille sopiva tilavierailuohjelma sisältö!
Min 2 hlöä.             

Aamupäivä pohjoisen tilalla

Vieraile pohjoisen tilalla ja tutustu sen eläimiin. Elämyksiä ja kokemuksia hevosten tai koirien ja muiden tilan eläinten kanssa. Koe aito tilan arki hyvinvoivien eläinten kanssa. Opit   kommunikoimaan eläinten kanssa. Ohjelma sisältää toiveenne mukaan aktiviteetin joko huskyjen tai hevosten kanssa. Kysy tarkemmin! Min 2 hlöä.

HUSKYOHJELMAT

Voimaannut ja koe pohjoinen luonto koirien kanssa. Yksilölliset koiraohjelmat vuioden ympäri. Ohjelma on juuri ryhmällenne suunniteltu ja toteutettu. Ohjelma voi sisältää mm. koiravaljakkoajelu, huskyhiking, huskyfullness ja voit opetella komminikoimaan ja lukemaan koirien elekieltä turvallisten koirien kanssa.   

Ronivaaran TILAVIERAILUT 

Vieraile perinteisellä pohjoisen tilalla ja tustustu tilan elämään. Vierailun aikana pääset kurkistamaan tilan ja sen eläinten arkeen ja osallistumaan askareisiin.
Valitse yksilöllisistä vierailuista seurueellesi sopivin  vaihtoehto. Vierailut sopivat perheille ja erikokoisille ryhmille. Huomaahan, että vierailut ovat yksityisiä vierailuja, vain teidän ryhmällenne järjestetty. Näin varmistamme myös eläintemme hyvinvoinnin. 

Maatilakyläily

Maatilakyläily on lyhyt tilavirailuaika, joka on varattu vain teidän porukalle. Ohjelma sopii erityisesti llapsiperheille. Tutustumme turvallisesti  ystäviimme hevosiin, shettiksiin Ullaan ja Venniin sekä muihin tilan eläimiin, kanoihin ja lampaisiin. 
Vierailun aikana hoidamme ja syötämme yhdessä hevosia ja muita eläimiä.  

Vierailun kesto 0,5h, min. 2 hlöä.

hevostilavierailu

 Tutustumme vierailun aikana ystäviimme hevosiin sekä tilan muihin eläimiin. Hoidamme ja syötämme yhdessä hevosia sekä tilan muita eläimiä. 
Vieralulla pääset kokeilemaan valintasi mukaan ratsastusta tai kärryajelua. Vierailu sisältää maittavat tarjoilut.
Vierailun kesto 1h, min. 2 hlöä.

LUONTOAKTIVITEETIT

Ronivaaran luontoavusteisiin palveluihin kuuluvat myös ohjatut luontopolut ja -ryhmät. Palvelu voi olla kertaluontoinen vierailu esim. tyhy- tykypäivä, päiväkoti- tai luokkaretki, ikäihmisten retki tai kerhon vierailu. Luontoavusteinen aktiviteetti voidaan integroida osaksi tilavierailua tai muita ohjelmia. 

Koiratoiminta 


Koiratoiminta on mukava perheen tai yhteinen lapsen ja vanhemman välinen aktiviteetti.
Koiratoiminta työskentely perustuu ammattilaisen ohjaamaan vuorovaikutukseen koiran kanssa. Työskentelyssä käytetyt koirat ovat työhönsä  koulutettuja sekä testattuja kasvatus- ja kuntotustuskoiria.