yksilöllinen tilavierailu ja ratsastusretki 

Vieraile suomehevostilalla, rentoudu hevosten kanssa ja koe maastoratsastusretki

Tule vierailemaan  perinteisellä suomalaisella perhetilallemme ja tutustu alkuperäisrotuumme Suomenhevosiin. Yksilöllinen tilavierailu on varattu vain teidän ryhmällenne, ja se sopii kaikenikäisille ja kokoisille porukoille. Kuulette tarinoita suomenhevosista ja tutustumaan suomenhevosiin. Suunnittelemme vierailun sisällön ryhmän koon ja ikäjakauman mukaan. Ryhmien vierailut ovat aina yksilöllisiä, ja tilalla ei ole samaan aikaan muita ryhmiä. Esimerkiksi lapset voivat lähteä maastoretkelle kärrykyydillä tai rekikyydillä. Meiltä löytyy myös harvinaisien värisiä suomenhevosia, joista mielellään kerromme lisää.

Koe yhteinen retki hevosten kanssa

Vieraile perinteisellä suomenhevostilalla ja tutustu kiireettömään Ronivaaran hevostilan elämään. Pääset kurkistamaan tilan toimintaan vain oman porukkanne kesken. Rapsuttelemme yhdessä hevosia ja pääset näkemään hevosten elämää pihatoissa ja syöttämään hevosia. Tutustu rauhassa suomenhevosiin ja elämään Ronivaarassa. Näe  shettiksiin Ullan ja Vennin sekä lampaat, jotka viihdyttävät tilalla kyseenalaisilla kolttosillaan.  
Vietettyä rauhallisen hetken hevosten kanssa lähdemme käymään maastoretkellä suomalaisessa luonnossa. Pääset rentoutumaan ja nauttimaan luonnon hiljaisuudesta. 

Maittavat tarjoilut retken jälkeen

Koko ohjelman kesto n. 1,5 - 2h, ryhmän koosta riippuen. Ohjelma soveltuu isoillekin ryhmille. Vierailun lopuksi maittavat eväät joko kyläsepänpajassa tai pihapiirin tunnelmallisessa punaisessa tuvassa. 

Varaa yksilöllinen ohjlema

 Aikuiset  ja lapset 75€ Hinta sisältää maittava ttarjoilut tulilla.


RYHMILLE ja virkistyspäville 

Yksilöllinen ohjelma soveltuu erityisesti ryhmille. Ohjelma on sopiva virkistyspäiville, polttariporukoille, tyky-päiville soveltuvaksi jne. Meillä on myös viihtyisä kokoontumistila, jonka saat käyttöön aktiviteetin yhteydessä esim. palaveria, tai muuta kokoontumista varten. Järjestämme sopimuksesta myös muut aktiviteetit ja ohjelmat. Kysy rohkeasti tarjous, vierailusta ja teille sopivasta ohjelmasta. Ohjelmat pyörivät vuoden ympäri. 

MUUT VARAUKSET, LISÄPALVELUT JA MAKSUTAVAT

Voit varata ohjelman yllä olevasta listasta, huomioithan, että kaikki ohjelmat eivät ole listassa. Muut ohjelmat varataan sähköpostitse tai puhelimitse (Pahoittelemme, että puhelinverkko alueellamme on huono, joten puhelut eivät aina yhdisty). Järjestämme tilauksesta kuljetuksen ryhmille Rukan tai Kuusamon alueelta.
Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti

Kuvia vierailuista galleriassa

Kuvia ratsastusretkistä galleriassa