hevostilavierailuohjelmat

Vieraile perinteisellä suomehevostilalla ja tutustu kansallisrotuumme

Tule vierailemaan suomalaisella perhetilallemme ja tutustu alkuperäisrotuumme Suomenhevosiin. Tilavierailut sopivat kaikenikäisille ja kokoisille porukoille.  Kuulet tarinoita suomenhevosista ja pääset ruokkimaan hevosia. Suunnittelemme vierailun sisällön ryhmän koon ja ikäjakauman mukaan, järjestämme myös yksityisiä vierailuja. Meiltä löytyy harvinaisen värisiä suomenhevosia, joista mielellään kerromme lisää!

Koko Perheen hevostilavierailu

Vieraile perinteisellä suomenhevostilalla ja tutustu hevostilan elämään. Vierailun aikana pääset kurkistamaan tilan toimintaan vain oman porukkanne kesken. Tutustu rauhassa hevosiin sekä shettiksiin Ullaan ja Venniin. Vierailun aikana rapsuttelet ja pääsette syöttämään hevosia. Kokeile myös ratsastusta, pienille lapsille on pieni poni ja isommille lapsille tai aikuisille suomenhevosia. 
Yksilöllinen vierailu päättyy viihtyisään tallitupaan, jossa nautimme lämpimät juomat ja keksit ja tarinoimme ystävistämme suomenhevosista. Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri.

Hevostilavierailu 0,5h

Tutustu Ronivaaran tilaan. Näe suomenhevoset, kanat, lampaat ja shetlanninponit ja pääset ruokkimaan eläimiä. 
Aikuiset 20€
Lapset alle 12v. 15€

Koko perheen Hevostilavierailu 

Aikuiset 35 €
Lapset alle 12v. 25 €, alle 3 v ilmaiseksi aikuisen seurassa.


hevostilavierailu tarjoiluineen

Perheille ja ryhmille sopiva yksilöllinen hevostilavierailu. Vierailun aikana tutustut hevostilaan ja ystäviimme suomenhevosiin. Hinta sisältää opastuksen, hevostilavierailun, ratsastus- tai kärryajelukokeilun. 
Hoidamme hevosia sekä pääset kokeilemaan hevoskyytiä. Ratsastamme kentällä tai suojaisassa maneesissa tai ajelemme maalaispihapiirissä kärryllä/reellä vuodenajan mukaan. Hevostilavierailut pyörivät vuoden ympäri. 
Koko ohjelman kesto n. 1 - 1,5h, ryhmän koosta riippuen. Min. laskutus 3 aikuista (joko ratsastus tai ajelu).

VAraa nyt!


Voit varata ohjelman yllä olevista painikkeista. Huomioithan, että kaikki ohjelmat eivät ole kalenterissa. Muut ohjelmat varataan sähköpostitse tai puhelimitse. Pahoittelemme, että puhelinverkko alueellamme on huono, joten puhelut eivät aina yhdisty. Järjestämme tilauksesta kuljetuksen ryhmille Rukan tai Kuusamon alueelta.
Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti