Hevosvoimat

Nuo perinteiset ystävämme suomenhevoset

Hevosvoimistamme löytyy kaveri kaiken tasoiselle harrastajalle, tai kokemattomalle. Monipuoliset hevosvoimat ilahduttavat sekä aloittelijaa että kokeneempaa ratsastajaa. Asiakaskäytössä olevat hevosemme ovat turvallisia, luotettavia ja koulutettuja aikuisia konkareita. Pihapiirissä on sekä eläkeläinen, että myös nuorempia hevosia kasvamassa Ronivaaralaiseksi ja opettelemassa hevoselämään ikänsä mukaiseen tahtiin.

olemme Palveluksesssanne, tunneilla, maastoissa ja hevostoiminnassa
Helmi

Hellyttävä hyvänmielenkaveri

Nessu

Monipuolinen nuorinainen

Hessu

Tuo ahkera duunari

Neiti

Emäntä joka tykkää tehä kunnolla hommia

Tamtam

Symppi neiti, jonka jaloissa on vieterit

Frans

Uuttera työmies voisi joskus ottaa vähän rennomminkin

Näet myös meitä Ronivaaran toimissa, tunneilla ja maastoissa

Taika

Säpäkkä nuori nainen, joka on aina menossa

Roosa

Rehti suomineito palveluksessanne

Sapsu

Eläkeläismummo hengailee ja perehdyttää nuorempiaan

Hilma

Tekee rehellisesti hommansa, vaikka mielipiteitä on

Luksu

Iso mies kasvaa vielä henkisesti

Blökk

Pirteä islanninhevostamma on aina valmiina

opiskellaan elämää, meistä kasvaa tulevaisuuden hyviä hevosystäviä
Pinja

Lutuinen eskarilaisprinsessa 

Iso mies kasvaa vielä henkisesti

Viljo

Elämä on vielä huoletonta, opiskelee olemaan hevosiksi

Aime

Reipas ratsukoululainen 

me teemme osallistumme myös toimintaan. Päätehtävä on näyttääsöpöltä ja aiheuttaa positiivista äksöniä
Venni

Ronivaaran virallinen prinsessa

Ponit

Ystävykset

Ulla

Poniporukan viralliset aivot

Monipuoliset kaverit

Ronivaaran hevosvoimat ovat rauhallisia kavereita, jotka eivät pienistä hätkähdä. Kaikilla voi harrastaa kouluratsastusta, esteitä, maastoilla vauhdikkaasti tai samoilla rauhallisesti vaaroilla ja metsissä. 

Hevosemme osallistuvat säännöllisesti valmennuksiin ja nuoria koulutetaan eteenpäin. Hevosvoimistamme löytyy ratsu moneen makuun: fiilistelijälle, totiselle treenaajalle, tätiratsastajalle, konkarille sekä aloittelijalle. Hevoset osaavat ratsun hommat hyvin ja kaikille ratsastajille löytyy sopiva hevonen.

Hevostaitojen opastajat


Hevosemme on hyvin koulutettuja ja vastaavat apuihin lempeästi. Voit myös harjoitella hevosten kanssa kommunikointia ja lukemaan hevosten elekieltä. Arvostamme hyviä hevosmiestaitoja, harrastus on mielestämme paljon muutakin kuin ratsastamista. 

Toimintaamme ohjaa positiivinen psykologia, lähtökohtana on ihmisen ja hevosen vuorovaikutus sekä talliyhteisö. Osallistuvan toiminnan kautta jokainen saa omalla tavallaan oppia, oivaltaa asioita ja kohdata aidosti muut omaan tahtiinsa.

voit kokeilla kaikenlaista


Ratsastamisen lisäksi kaikki hevosvoimat toimivat liinassa, irtojuoksutuksessa, pyöröaitauksessa ja maasta käsin – siksi niillä onkin hyväharjoitella hevosmiestaitoja. 
Suurin osa hevosistamme ja poneista on opetettu ajolle. Kärryajelun lisäksi suomenhevosilla voi talvella ajella reellä tai kokeilla vaikka hiihtoratsastusta.

Hevosvoimissamme on hevosavusteiseen toimintaan koulutettuja hevosia, jotka tekevät avustajineen sosiaalipedagogista hevostoimintaa monipuolisesti erilaisten asiakkaiden kanssa, tutustu tarkemmin Hevostoimintaan.

 

 

Kuvia Galleriassa