Talli vintillä ja tallituvassa viihdytään 

viihtyisät ja toimivat tilat myös ihmisten käytössä

Tallin vintti ja tallitupa huokuvat vanhanajan tunnelmaa nykymukavuuksin. Idyllisessä tiloissa viihtyvät vieraat sekä asiakkaat. Tilojen toiminnallisuus on mietitty tarkkaan ja siksipä tiloissa on helppo ja turvallista toimia. Hyvä järjestys ja viihtyisät tilat lisävät asiakasturvallisuutta, kokemusta ja viihtyisyyttä.

Vintti kokoaa porukkaa yhteen

Tallin yhteydessä on tilava tallin vintti, jossa sopii kokoontumaan isompikin porukka. Vintillä on tallin toimistotila, sekä viihtyisä kokoontumistila isoine pöytineen. Vintin ynteyteen valmistuu piakkoin myös isohko askartelutila, ja säilytistiloja. Rakennusmateriaaleina on käytetty paikallista puuta ja kierrätysmateriaaleja.
Valoisa vintti on hevostilan ytimessä, silti omassa rauhassa keskellä kaikkea. Vintti sijaitsee tallin yhteydessä, reilusti irti maanpinnasta, sieltä on hyvä tarkkailla tilan ja hevosten touhua. 
Vintin toimistonurkkauksessa on myös myytävänä olevia hevosvarusteita, sukkia, käsineita sekä aineita.

Tallin Vintillä viihdytään

Vintti on viihtyisä vastaanotto- ja kokoontumistila. Kotoisalla vintillä viihdytään ja voidaan järjestää myös tapahtumia ja kokoontumisia. Kokoukset, juhlat, lasten hevostilasynttärit, merkkipäivät ja muut tapahtumat. 

vintistä on moneen käyttöön

Vintistä on hyvä seurailla pihapiirin puuhia ja hevosten toimia pihatoissa. Ison pöydän äärellä on hyvä rentoutua vaikka eväitä nauttien tallin hengestä. 
Vintin voi varata myös omaan käyttöön. Vintillä ja pihapiirin muilla tulipaikoilla voi järjestää tapahtumia ja palavereita. 
Järjestämme mielellään seurueelle ohjelmaa ja tekemistä, kuten hevosohjelmat, ponitouhut, hevostoiminnan, tilavierailut ja ratsastusohjelmat.

Kotoisassa tallituvassa tavataan 

Tallituvasta tallin yhteydessä on hyvä seurailla hevosten toimia tallissa ja rentoutua kunnon puulaverilla eväitä nauttien tallin hengestä. Tallikissa Otto viihdyttää vieraita lämpimässä tallituvassa.

Kotoisa tallitupa on tallin sydän missä tavataan ja vietetään aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Keittonurkkauksessa teekannu on varsinkin talvella kuumana, ja iloinen porina täyttää keittiön.  Tallituvan vieressä on pieni pukeutumistila, jonka yhteydessä on asiakas WC. Pukututilassa on myös lainavarusteita, kypärät, liivit ja käsineitä asiakkaidemme käyttöön.

Kuvia vintistä ja tallituvasta