Ruska Laukka - Iloiset suomenhevospalvelut Kuusamo-Ruka alueella

Eläinten Hyvinvointi edellä

MEille asiakkaiden ja eläinten hyvinvointi on etusijalla

                               Meille on tärkeää hevosten hyvinvointi, siksipä hevosemme asuvat pihatoissa ja saavat toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistä. Voit tutustua tarkemmin Ronivaaran tilaan täältä. 
Vaaramaiseman keskellä on tilaa harrastaa ja rentoutua. Upeat vaaramaisemat ja käytännölliset tilat tarjoavat hevosharrastajille hyvät puitteet toimia ja harrastaa. Rauhallinen kotoisa pihapiiri tarjoaa myös hyvät puitteet perinteiselle hevosharrastamiselle, matkailuupalveluille, voimaannuttavalle eläinavusteiselle toiminnalle, sosiaalipedagogiselle hevostoiminnalle ja Nepsy-valmennuksisille. 
Olemme mukana monissa hyvinvointiin liittyvissä kehityshankkeissa sekä järjestöissä. Olemme SRL:n hyväksymä talli sekä Suomen vaellustallien liiton että myös Green Care Finlandin jäsen. Henkilökuntaan ja yrityksen historiaan voit tutustua tarkemmin niiden omilta sivuilta.

Uudistuva hevostalous - Esimerkki hyvistä käytännöistä

Olimme esimerkkikohteena myös hippoliksen Uudistuva hevostalous-hankkeessa, jossa esiteltiin monenlaisia hevosalan hyviä käytäntöjä. Tässä esittelyvideo, joka tehtiin vierailusta luonamme. 
Lisätietoja hankkeesta http://www.hippolis.fi/uusihevostalous. 

 
Eläinten hyvinvointi-matkailussa hanke

Olimme mukana ja testiauditointikohteena Lapin Yliopiston kansainvälisessä hankkeessa Eläimet ja vastuullinen matkailu: eläinten hyvinvointi liiketoiminnan kilpailutekijäksi. Tässä esittelyvideo, joka tehtiin toiminnastamme. Voit tutustua tarkemmin hankkeen tuotoksiin http://animaltourismfinland.com/. 

 

Hevoset ja muut karvakorvat

Nuo arvokkaat ystävämme

Hevoset ovat meille tärkeitä perheenjäseniä, joista tarinoita riittää. Hyvinvoivat hevosemme ovat turvallisia ja monipuoliseen työhönsä koulutettuja. Tutustu tarkemmin hevosiin valikon hevosvoimat-kohdasta. Meiltä löytyy myös suomenhevosissa harvinaisia värityksiä, joista kerromme mielellään lisää.

Ronivaaran tila ja puitteet

viihtyisä ja Toimiva ympäristö niin hevosille sekä ihmisille

Haluamme tarjota ystävillemme hyvät elinolosuhteet, joissa on mahdollisuus lajille tyypilliseen käyttäytymiseen.
Siksi hevoset asuvat pihatoissa, vierailevat tallissa ja liikkuvat monipuolisesti maastoissa, kentällä ja maneesissa.
Ihmisille löytyy myös tallista nykyajan mukavuudet.

mukavat toimintaperiaatteet

Turvallinen henkilökunta

Meille ihmisten ja hevosten hyvinvointi on tärkeää. Toiminnassamme korostamme hevosten hyvää kohtelua ja oikeutta lajinmukaiseen käyttäytymiseen. Opetamme hyviä hevosmiestaitoja ja hevosten kanssa toimimista. Arvostamme myös puhdasta maalaisjärkeä.