VAella kanssamme vaaramaisemaan

Rauhalliset suomenhevoset johdattavat pohjoiseen luontoon

Järjestämme maastoretkiä ja vaelluksia eritasoisille ratsastajille, vasta-alkajista kokeneempiin konkareihin. Kuljemme turvallisilla hevosillamme vaihtelevassa maastossa; yksityisillä metsäteillä, vaarojen rinteillä ja pelloilla. Talvisin samoilemme rauhallisella iltalenkillä metsäpoluilla. 
Vuodenaikojen vaihtuminen muotoilee maiseman aina uuteen asuun. 

Maastoratsastusretket

Varmajalkaiset suomenhevoset johdattavat matkalaiset luonnon keskelle maalaismaisemaan. Järjestämme maastoretkiä ja vaelluksia eritasoisille ratsastajille, vasta-alkajista kokeneempiin konkareihin. Vuoden aikojen vaihtuminen muotoilee maiseman aina uuteen asuun.

Ohjelman aluksi ratsaille nousu ja tarvittaessa alkuohjeistus kentällä. Ennen maastoon lähtöä kertaamme kentällä turvallisuusasiat sekä ratsastajan vaikuttamistavat hevoseen.  Etenemme utuisessa vaaramaisemissa ryhmän tason mukaan, joko reippaasti tai rauhallisesti maisemia ihaillen. Retkiä lähtee päivittäin, jos olet yksin, soita, ja kysy sinulle sopivaa ryhmää.

 

Tilauksesta järjestämme retken lopuksi maittavat tarjoilut tulilla, jossa on mukava porista. Tarjoilut sisältävät glogin, makean yllätyksen sekä makkaranpaistoa.

 

maastoratsastushinnasto

45 min maastoretki - 35€
1h maastoretki - 40€
1.5h maastoretki - 50€
1 h Perhemaasto - 150€ - 4 hlöä, lisähenkilöt +30€/hlö
Tarjoilut tulilla saatavana kaikkiin retkiin +5€/hlö, tilaa ennakkoon.

Minivaellushinnasto

Minivaellus - 60€, Min. 2 hlöä.

Minivaellus sepänpajalle - 85€, Min. 2 hlöä. Sis. tarjoilut.

Minivaellukset

Minivaellus (2h)
Minivaellus soveltuu jo vähän kokeneille ratsastajille. Voit osallistua hevosten varustamiseen ja hoitamiseen reissun yhteydessä. Nautimme rauhallisen hetken hevosten seurasta ja hoidamme matkakumppaneita. Retken jälkeen voit varata rymällenne tarjoilut tulilla hintaan +5€/hlö. Tarjoilut sisältävät glogin, makean yllätyksen sekä makkaranpaistoa.

 Minivaellus sepänpajalle (n. 2.5h)
Minivaellus soveltuu jo vähän kokeneille ratsastajille. Voit osallistua hevosten varustamiseen ja hoitamiseen reissun yhteydessä. Nautimme rauhallisen hetken hevosten seurasta ja hoidamme matkakumppaneita. 
Retki päättyy pihapiirin idyllisessä vanhaan kyläsepänpajaan, jossa tarinoimme tulilla. Nautimme samalla lämpimät suolaiset ja makeat tarjoilut, tarinoiden ystävistämme suomenhevosista. Retken hinta sisältää tarjoilut.

Kiehtova kuutamomaasto

Talvi-iltaisin kuutamomaastossa samoilemme rauhallisilla metsäpoluilla kuun loisteessa. Jos onni suosii, voimme nähdä taivalla myös revontulien näytelmän ja metsäneläimiä. Kuun paisteessa tehty minivaellus kynttiläkuusien keskellä rauhoittaa kiireisenkin mielen!

Avustetut kuutamomaasto soveltuvat kaikenikäisille ja tasoisille ratsastajille. Kuutamomaastoa ratsain soveltuu jo perustaidot osaaville ratsastajille, jotka hallitsevat hevoset itsenäisesti. Kokenut ratsastajat voi lähteä kuutamomaastoon myös ilman satulaa. Retken lopuksi voit varata rymällenne tarjoilut tulilla hintaan +5€/hlö. Tarjoilut sisältävät glogin, makean yllätyksen sekä makkaranpaistoa idyllisessä ympäristössä.

Kuutamomaastohinnasto

Kuutamomaasto ratsain 45min - 45€
Kuutamomaasto avustettuna 50€

perhe- ja talutusretket

Talutus/avustettu maastoretki 0,5h - 20€
Talutus/avustettu maastoretki 1h - 45€
Perhemaastoretkipaketti 1h, 4 hlöä - 150€, lisähenkilöt + 30€/hlö
Yksilöllinen maastoretki, jossa osaa perheestä avustetaan. Min. 2 hlöä.

Perhe- ja talutusretket kaikenikäisille

Perheen pienimmille ja iäkkäimmillekin soveltuvia maastoretkiä ovat avustetutut maastoretket sekä perhemaastoretki. Avustetuilla retkillä on lisähenkilöitä joko avustamassa tai tarvittaessa taluttamassa matkaisia. 

Talutus- ja avustetut maastot soveltuvat erityisesti lapsille, pienet ponit ovat lasten kestosuosikkeja. Näille reissuille voit lähteä myös ilman satulaa. Käytössämme selkäännousurampit ja piha-alueemme sekä talli on esteetön.

Perhemaastoretki on yksilöllinen retki, joka on vain teidän ryhmällenne järjestetty ohjelma. Perheretki on min. 4 hlön ohjelma, johon voidaan halutessanne ottaa lisää ryhmäänne kuuluvia henkilöitä. 

Pyydämme ystävällisesti varaukset ennakkoon

Pyydämme ystävällisesti tekemään varaukset ennakkoon. Varmimmin saat yhteyden sähköpostilla, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. +358 40 53000 603. Hinnat sisältävän alv: 10% Maksutavat: Käteinen - Pankki- ja luottokortit- Smartum - E-Passi - Edenred - Hopoti

Tarvitsetko kuljetuksen?

Järjestämme tilauksesta kuljetuksia Rukan tai Kuusamon alueelta.  Muistathan, että sesonkiaikana kuljetukset tulee varata hyvissä ajoin. 

Maastoratsatuskuvia galleriassa